Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης - Κατέθεσε υπέρ της ηθοποιού

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης - Κατέθεσε υπέρ της ηθοποιού

Στην επιφάνεια ήρθε η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για τον Μάνο Παπαγιάννη καθώς τους επόμενους μήνες οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα, η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε όλα τα νεότερα αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου ως μάρτυρας υπεράσπισης. Να τονίσουμε, πως ο γνωστός ηθοποιός ήταν επίσης στην θεατρική παράσταση κατά την οποία η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε τον για ξυλοδαρμό στο καμαρίνι.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου

«Μάρτυρας στη μήνυση αυτή είναι...» - Η απάντησή της για την μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη

Την δίκη της απάντηση για το τι ακριβώς συμβαίνει με την δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 16/2 η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως πως δέχθηκε τηλέφωνο από τον Εισαγγελέα για να βρει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς πρώτα πρέπει να γίνει η δική της δίκη, αφού η μήνυσή της προηγείται χρονικά.

«Φίλοι μου γεια σας. Το βίντεο αυτό γίνεται για όσους παρακολουθείτε τη δικαστική μου διαμάχη, που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και που τις τελευταίες ημέρες ακούσατε στα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει μια ανατροπή στην υπόθεση Παυλίδου.

Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης. Πράγματι πριν ένα μήνα δέχθηκα μια κλήση από τον Εισαγγελέα να εμφανιστώ ως κατηγορούμενη, καθώς ο άνθρωπος που έχω μηνήσει, έχει κάνει και αυτός μια καταγγελία 2,5 μήνες μετά και με κατηγορεί ότι του προκάλεσα σωματικές βλάβες. Μάρτυρας στη μήνυση αυτή είναι μόνο ο ίδιος. Αμέσως επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και με διαβεβαίωσε ότι η δίκη αυτή δεν μπορεί να γίνει, αν δεν γίνει η δική μου που προηγείται και χρονικά. Δεν υπάρχει κάποια ανατροπή.

Τα πράγματα συνεχίζουν όπως έχουν. Περιμένουμε. Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που μας ακούσει πως αν του συμβεί κάποια παραβατική συμπεριφορά να μην του περάσει από το μυαλό να μην απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην σκεφτεί πως και η Παυλίδου που το ανέφερε αμέσως περιμένει 4 χρόνια. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στην δικαιοσύνη. Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.