Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Δράμα - Ο άγριος καυγάς και η φωτογραφία της άτυχης 56χρονης

Ότι γνωρίζουμε για το στυγερό έγκλημα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Δράμα - Ο άγριος καυγάς και η φωτογραφία της άτυχης 56χρονης

Σοκαρισμένη παρακολουθεί από το πρωί η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, άλλη μία γυναικοκτονία που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των γυναικών που έχουν δολοφονηθεί από τους συντρόφους τους, τον τελευταίο χρόνο. Αυτή τη φορά στη Δράμα, έγινε γνωστό πως ένας άντρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα πτώματα μάλιστα ανακάλυψε η 'άτυχη κόρη τους.

Μετά την αρχική ενημέρωση που είχαμε από την αστυνομία(δείτε εδώ αναλυτικά), νέα στοιχεία για το απεχθές έγκλημα έρχονται στο φως, καθώς φαίνεται να έχουν αποκαλυφθεί τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία, αλλά και φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας.

Ποιό είναι το χρονικό του εγκλήματος - Ποιά είναι η άτυχη γυναίκα

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος σκότωσε με τρεις σφαίρες τη σύζυγό του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, έδωσε τέλος στη ζωή του. Αργά χθες το βράδυ, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά.

Η κατάσταση ξέφυγε και ο 64χρονος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τη σύζυγό του. Ο δράστης έμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες και κάποια στιγμή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

Η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού πήγε το πρωί στο σπίτι, καθώς ανησύχησε, μιας και η 59χρονη δεν είχε πάει να κρατήσει τα εγγόνια της. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία του δράστη. Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δράμας συλλέγουν καταθέσεις από συγγενείς της οικογένειας, ενώ ο ιατροδικαστής θα κάνει αυτοψία στο σπίτι του εγκλήματος και νεκροτομή στις δύο σορούς.

Η 56 χρονη που ήταν το θύμα της γυναικοκτονίας στη Δράμα

Πηγή: protothema.gr

Γνωστός επιχειρηματίας εστίασης ο δράστης

Ο δράστης ήταν γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης τόσο στην Προσοτσάνη όσο και στην πόλη της Δράμας. Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ο 64χρονος επισκέφτηκε χθες τις δύο κόρες του, κάτι που ενδεχομένως έκανε εν είδει αποχαιρετισμού που, αν επιβεβαιωθεί, υποδεικνύει προσχεδιασμό της πράξης του.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία» υποστήριξε ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης στο GR TIMES.