Πάτρα: Νέο αίτημα "φωτιά" από την Πισπιρίγκου - Ζητούν να καταθέσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Νέο αίτημα

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί στην υπόθεση της Πάτρας, και τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με τις μαρτυρίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για χορούς της γιαγιάς 15 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας, νέα διάσταση παίρνουν τα πράγματα καθώς όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Αίτημα για να καταθέσει ως μάρτυρας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Κατατέθηκε αίτημα από τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου για να κληθεί ως μάρτυρας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθώς όπως ανέφερε η Νάντια Αλεξίου, ο δημοσιογράφος δηλώνει ότι έχει στοιχεία που έχουν έρθει σε γνώση του που θα ρίξουν περισσότερο φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Την ίδια στιγμή η εκπομπή παρουσίασε τα σημεία πάνω στα οποία θα πατήσει η υπεράσπιση για να αιτηθεί την αποφυλάκιση της κατηγορούμενης.

«Μην ξαναπείτε ότι τους βάζουμε εμείς!» - Η σκληρή απάντηση του Λιάγκα στην μητέρα της Πισπιρίγκου

Το πρωί της Τρίτης 7/6 στην εκπομπή Πρωινό, ασχολήθηκαν για ακόμη μία φορά με την πολύκροτη υπόθεση. Μια αυτόπτης που βρέθηκε στην ίδια ταβέρνα και γιόρταζε τα γενέθλιά της ανέφερε στο «Πρωινό» πως είδε τη μητέρα της 33χρονης να διασκεδάζει 15 μέρες μετά τον θάνατο της εγγονής της. Η ίδια με την κόρη της Δήμητρα απάντησαν στις κάμερες πως δεν ισχύει τίποτα, και πως οι εκπομπές θα έπρεπε να ντρέπονται που βάζουν τον κόσμο να λέει τέτοιες ανακρίβειες.

Χθες ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας επανήλθε με νέα μαρτυρία της ίδιας γυναίκας, προκειμένου να φρεσκάρει τη μνήμη της κυρίας Ελένης, ενώ σήμερα μία ακόμη νέα μαρτυρία «καίει» τη μητέρα της Ρούλας.