Πάτρα: «Όλα όσα διαδίδετε...» - Η απάντηση της Πισπιρίγκου για το ζεϊμπέκικο της μητέρας της

Στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Όλα όσα διαδίδετε...» - Η απάντηση της Πισπιρίγκου για το ζεϊμπέκικο της μητέρας της

Η «κόντρα» ανάμεσα στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και στους δημοσιογράφους της εκπομπής «Πρωινό» φαίνεται πως καλά κρατεί, καθώς σήμερα 6/6 ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως θα μπορούσε να κάνει μήνυση στην μάνα της Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά δεν το πράττει σεβόμενος ότι πενθεί (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ωστόσο λίγα λεπτά μετά ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στον αέρα του Πρωινού, διαψεύδοντας την είδηση περί ζεϊμπέκικου της μητέρας της 33χρονης κατηγορούμενης λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας. «Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή» αναφέρεται στην ανακοίνωση, που διάβασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο Τάσος Τεργιάκης.

Διαψεύδει την είδηση ο Όθωνας Παπαδόπουλος

«Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία τηλεοπτική δίκη και ειδικά στην εκπομπή σας. Επανειλημμένα προβαίνετε σε ψευδείς διαδόσεις σε βάρος μας. Η μητέρα της Ρούλας ποτέ δεν έχει χορέψει ζεϊμπέκικο σε οποιοδήποτε κατάστημα. Βρίσκεται σε κατάσταση πένθους και πενθεί για τα 3 εγγόνια της.

Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή. Επίσης παρακαλούμε τον συνδικαλιστή αστυνομικό να παραμείνει στα καθήκοντά του ως αστυνομικός και να μην εκτελεί χρέη αυτόκλητου Εισαγγελέα ή δικαστή. Παρακαλούμε, ρωτήστε τον κύριο εάν έχει αντίγραφα της δικογραφίας επί της οποίας τοποθετείται και αν έχει διαβάσει τα χαρτιά».

Το έγγραφο που ''καίει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη

Μια νέα εξέλιξη που αφορά στο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ήρθαν στο φως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πιο αναλυτικά το νοσοκομείο Παίδων κατέθεσε ένα έγγραφο, με το οποίο ''καίει'' ουσιαστικά τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου.

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας και βγήκε λίγο μετά την κατάθεση νοσηλεύτριας, που ήταν παρούσα στα τελευταία λεπτά του παιδιού. Αυτό λοιπόν, αναφέρει με ακρίβεια ποιες 12 φαρμακευτικές ουσίες υπήρχαν στο κιτ, που είχαν οι γιατροί όταν χρειάστηκε να γίνει ανάνηψη της μικρής. Η κεταμίνη ήταν ένα από αυτά αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε και αναφέρεται πως και να είχε χρησιμοποιηθεί σε ακραία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί στο αίμα της.