Πάτρα: «Μπορώ να κινηθώ νομικά» - Τα «πήρε στο κρανίο» ο Γιώργος Λιάγκας με την μητέρα της Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Μπορώ να κινηθώ νομικά» - Τα «πήρε στο κρανίο» ο Γιώργος Λιάγκας με την μητέρα της Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Πάτρας έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο περισσότερο από κάθε άλλη υπόθεση των τελευταίων χρόνων. Μάλιστα το ζευγάρι Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη και οι συγγενείς αυτού δεν σταματούν να δίνουν «τροφή» στους δημοσιογράφους, με την κυνικότητα του χαρακτήρα τους.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την μητέρα της Πισπιρίγκου

Χαμός έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ρεπορτάζ του Πρωινού που ήθελε την Ελένη Λεγάτου, την μητέρα της Πισπιρίγκου να χορεύει ζεϊμπέκικο, μόλις 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Μάλιστα η απάντηση της εν λόγω γυναίκας για το ήθος της εκπομπής πυροδότησε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τόνισε ότι θα μπορούσε να κινηθεί νομικά, μιας και τον κατηγορεί για δυσφήμιση, αλλά δεν το κάνει γιατί σέβεται το πένθος τους.

«Το έχουμε ξαναπεί. Ο πόνος του καθενός είναι προσωπικός. Ουσιαστικά κατηγορηθήκαμε από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Εγώ θα μπορούσα να κινηθώ νομικά αλλά δεν το κάνω. Αν αποδειχθεί τελικά κυρία Ελένη ότι η κόρη σας σκότωσε το παιδί ή τα παιδιά της; Κάθε βράδυ προσεύχομαι γι΄αυτό. Απλά θα αντιδρούσα αλλιώς σε αυτό που σας συμβαίνει τώρα»

Το έγγραφο που ''καίει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη

Μια νέα εξέλιξη που αφορά στο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ήρθαν στο φως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πιο αναλυτικά το νοσοκομείο Παίδων κατέθεσε ένα έγγραφο, με το οποίο ''καίει'' ουσιαστικά τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου.

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας και βγήκε λίγο μετά την κατάθεση νοσηλεύτριας, που ήταν παρούσα στα τελευταία λεπτά του παιδιού. Αυτό λοιπόν, αναφέρει με ακρίβεια ποιες 12 φαρμακευτικές ουσίες υπήρχαν στο κιτ, που είχαν οι γιατροί όταν χρειάστηκε να γίνει ανάνηψη της μικρής. Η κεταμίνη ήταν ένα από αυτά αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε και αναφέρεται πως και να είχε χρησιμοποιηθεί σε ακραία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί στο αίμα της.