Πάτρα: «Ας βγει με όνομα» - Έξαλλη η μάνα της Πισπιρίγκου με την είδηση για το ζεϊμπέκικο

Η απάντηση στον αέρα του Alpha

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ας βγει με όνομα» - Έξαλλη η μάνα της Πισπιρίγκου με την είδηση για το ζεϊμπέκικο

Την Παρασκευή 3/6 έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι η Ελένη Λεγάτου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται να χόρευε ζεϊμπέκικο σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της Μαλένας. Φυσικά και αυτή η είδηση δεν θα έμενε απαρατήρητη από την οικογένεια Πισπιρίγκου (δείτε εδώ την μαρτυρία).

Σύσσωμη η οικογένεια Πισπιρίγκου κατά του Πρωινού

Η Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ερειστικές κατά του Πρωινού, στην κάμερα του T- live, ισχυριζόμενες ότι οι μαρτυρίες είναι φτιαχτές.

«Τέτοια εκπομπή είναι, τέτοια βγάζει. Ας βγει με όνομα αυτός που τα είπε να του απαντήσω» σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Πισπιρίγκου, με τη μητέρα της να συμπληρώνει: «Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν μιλάνε οι μάρτυρες, τους βάζουνε. Οι ίδιοι τους βάζουν. Οι ίδιοι που κάνουν τις εκπομπές. Το ξέρει καλά αυτή».

Η αδερφή της Πισπιρίγκου διαψεύδει πως το σημείωμα ανήκει στη Τζωρτζίνα

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (2/6) η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων διαψεύδει ότι το σημείωμα της Τζωρτζίνας ανήκει σε εκείνη και αποκαλύπτει πως κάποιος άφησε ψεύτικο σημείωμα.