Πάτρα: Δείγμα αίματος από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου - Πότε αναμένονται τα κρίσιμα πορίσματα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Δείγμα αίματος από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου - Πότε αναμένονται τα κρίσιμα πορίσματα

Ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας όπου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό είναι άκρως καταιγιστικές. Από την άλλη, τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια φαίνεται να μην έχουν τέλος μιας και πήραν DNA στον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, έπειτα από παραγγελία που έχει δώσει η ανακρίτρια, ελήφθη DNA από τον Δασκαλάκη και την Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αίμα που έχει βρεθεί σε φιαλίδια στο Καραμανδάνειο αντιστοιχεί στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ελήφθη χρίσμα τόσο από τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και από την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Δηλαδή, η διαδικασία προχωράει κανονικά και η ανακριτική Αρχή ποντάρει πάρα πολλά στην συγκεκριμένη εξέταση.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

Το έγγραφο που ''καίει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη

Μια νέα εξέλιξη που αφορά στο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ήρθαν στο φως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πιο αναλυτικά το νοσοκομείο Παίδων κατέθεσε ένα έγγραφο, με το οποίο ''καίει'' ουσιαστικά τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου.

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας και βγήκε λίγο μετά την κατάθεση νοσηλεύτριας, που ήταν παρούσα στα τελευταία λεπτά του παιδιού. Αυτό λοιπόν, αναφέρει με ακρίβεια ποιες 12 φαρμακευτικές ουσίες υπήρχαν στο κιτ, που είχαν οι γιατροί όταν χρειάστηκε να γίνει ανάνηψη της μικρής. Η κεταμίνη ήταν ένα από αυτά αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε και αναφέρεται πως και να είχε χρησιμοποιηθεί σε ακραία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί στο αίμα της.