Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει σήμερα η Ελένη Κούρκουλα για τον φερόμενο βιασμό στην Επίδαυρο

Η δικάσιμος ξεκίνησε στις 10:00

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει σήμερα η Ελένη Κούρκουλα για τον φερόμενο βιασμό στην Επίδαυρο

Την Τετάρτη 8/6 συνεχίζεται η δίκη του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τις καταθέσεις της Ελένης Κούρκουλα, του Διονύση Παναγιωτάκη αλλά και του αδελφού του σκηνοθέτη, Γιάννη Λιγνάδη. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα η Ελένη Κούρκουλα καταθέτει σήμερα για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού στην Επίδαυρο.

Τι θα υποστηρίξει για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην κατάθεσή της, είχε πει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είχε φύγει εκείνη την ημέρα καθόλου από την Ιθάκη και ήταν συνεχώς μαζί τους, κάτι που μπορεί να αποδείξει καθώς έχει φωτογραφίες στο προσωπικό κινητό της που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της

Επιπλέον, σήμερα καταθέτει και γνωστός τραγουδιστής κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και μάλιστα είναι ο τελευταίος που καταθέτει κάτι που δεν είναι υπέρ του θεατρανθρώπου.

Οι δηλώσεις του Κούγια πριν μπει στο δικαστήριο

Πριν μπει στη δικαστική αίθουσα, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να κάνει δηλώσεις στο Πρωινό και να τοποθετηθεί εκ νέου σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε και το «κύκλωμα δημοσιογράφων» που όπως ανέφερε κατευθύνει την κοινή γνώμη ουσιαστικά "εναντίον" του θεατρανθρώπου.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στον περίφημο μάρτυρα Ν.Σ. και τη δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου που σε χθεσινή ανακοίνωσή του τη χαρακτήρισε μαζί με άλλους ως «κύκλωμα δημοσιογράφων».

«Έμαθα ότι δεν είναι δημοσιογράφος. Είναι μία κυρία με κατσαρά μαλλιά που είναι περιφερειακή σύμβουλος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Νόμιζα ότι είναι δημοσιογράφος. Δικαιολογείται η συμπεριφορά της απέναντί μου γιατί ήταν ιδιαίτερα εξυβριστική με έναν τρόπο αλητείας. Αντρικής αλητείας. Τώρα καταλαβαίνω ότι έχει μία στάση ζωής τέτοια. Αυτό μάλιστα που έκανε να διακόψει εσάς τους δημοσιογράφους πάλι με τέτοια επίθεση έδειξε τι άνθρωπος είναι. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες επιθέσεις. Αυτή την “κυρία” την αντιμετώπισα με χιούμορ».

Οι νέες αιχμές του Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωσή για το «κύκλωμα δημοσιογράφων»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στις εκλογές του ΣΕΗ, τη διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στον Σπύρο Μπιμπίλα, αποκαλώντας τον πάλι ως “Μπίμπιλα”. «Δεν καταλαβαίνω τι αποφάσεις πολιτικές μπορεί να παίρνει ένα Σωματείο, δεν είναι η Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.