Πάτρα: Βγήκε από τα ρούχα του ο Λιάγκας για ακόμη μία φορά - «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να...»

Η αφορμή που έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Βγήκε από τα ρούχα του ο Λιάγκας για ακόμη μία φορά - «Καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να...»

Την Πέμπτη 9/6 μέσα από την συχνότητα του Αντ1 και την εκπομπή Πρωινό, μία ακόμη μαρτυρία μετά από εκείνη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, έφερε στο φως σχετικό ρεπορτάζ, σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη μητέρα πρώην συντρόφου της, που περιγράφει πως τους απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει όταν ο γιος της ζήτησε να χωρίσουν, γεγονός που εξόργισε τον παρουσιαστή.

Η νέα μαρτυρία για τη Ρούλα

«Και το δικό μου το παιδί το είχε απειλήσει. Εντάξει, είχανε ό,τι είχανε μαζί, ότι θα χωρίσουμε και θα πω εγώ στον τάδε, τι έχει γίνει. Μετά, όταν της είπε ότι «δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε», του λέει «μην με αφήνεις, θα κόψ…». Θα κάνει μια απόπειρα, μην πω τώρα τις λεπτομέρειες τι θα ‘κανε… Ότι θα αυτοκτονούσε, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Τρελά πράγματα!

Βγήκε από τα ρούχα του ο Λιάγκας για ακόμη μία φορά με την Πισπιρίγκου

Με τον μόνο που τα είχε καλά, απ’ ό,τι θυμάμαι που μας είπε, μόνο με την αδελφή της. Όταν ερχότανε στο σπίτι, μια σου λέω είχε τσακωθεί με τη μάνα της, τον πατέρα της, τον πατριό της, δεν την καταλαβαίνουνε… δεν την κάνουνε… Είχε νεύρα, δηλαδή και με το παιδί μου, πολλά νεύρα, πολλά νεύρα!», λέει η μητέρα του πρώην συντρόφου της Ρούλας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρισμένος με όλα όσα ακούστηκαν ξέσπασε στον αέρα και είπε: «Θα πω κάτι χοντρό και δεν επιτρέπεται. Ε, παιδιά, καλύτερα να αυτοκτονούσε παρά να σκοτώσει τρία παιδιά! Το αποσύρω, ζητώ συγγνώμη. Ε, δεν μπορώ άλλο».

Αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας

Η υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών άτυχων κοριτσιών συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Πανελληνίου καθώς οι εξελίξεις μέρα με την ημέρα είναι άκρως καταιγιστικές αφού ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια που "καίνε" την Πισπιρίγκου και τον Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» βγήκαν νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας. Κι άλλη γιατρός φαίνεται να λέει ότι σε διαφορετικό σημείο, σε διαφορετική χρονική συγκυρία η Πισπιρίγκου της είχε αναφέρει πως είχε τον συγκεκριμένο χρόνο επεισοδίων, κάτι που ιατρικά δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν.