Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός - «Νομίζω είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα»

Η αποκάλυψη στο Πρωινό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός - «Νομίζω είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα»

Καλεσμένος στο πλατό και την παρέα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 8/6 ήταν ο Πέτρος Κουσουλός, ένας εκ των ανθρώπων που εδώ και καιρό ασχολείται ενεργά με τον υπόθεση της Πάτρας, και έχει συνεισφέρει σε τεράστιο βαθμό στην προσπάθεια επίλυσης της υπόθεσης με τα ρεπορτάζ του.

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για το θέμα καθώς θέλησαν να μάθουν και ποια είναι σήμερα η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όσα αποκάλυψε ο Κουσουλός για τον Μάνο Δασκαλάκη

Μετά από αυτή την ερώτηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Στα μαχαίρια» Κουσουλός και Καλλιακμάνης για την υπόθεση

Ένας ανείπωτος χαμός σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» καθώς ο Πέτρος Κουσουλός και ο Γιώργος Καλλιακμάνης ξεκίνησαν να τσακώνονται για το αν και το ποιος εκμεταλλεύεται την υπόθεση της Πάτρας.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την τσάντα της Τζωρτζίνας στην πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία παρέδωσε ο δικηγόρος κ. Θεοδωρόπουλος στην ανακρίτρια. Έτσι ο δημοσιογράφος και ο υψηλόβαθμός αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησαν έναν καυγά δίχως όρια.

Π.Κ. Μπορεί ο κ. Θεοδωρόπουλος να περιφέρει έτσι μια τσάντα στα ανακριτικά γραφεία; Πού τα έχετε δει αυτά τα πράγματα; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Γ.Κ. Πού τα έχω δει; Αν είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Εσείς νιώθετε καλά να ασχολείστε με μια τσάντα όταν χάθηκαν τρία παιδάκια; Αν εκμεταλλεύεται ο κ. Θεοδωρόπουλος εκμεταλλεύεστε κι εσείς.

Π.Κ. Τι εκμεταλλεύομαι εγώ;

Γ.Κ. Τον χαμό των παιδιών.

Π.Κ. Τι κέρδος έχω εγώ;

Γ.Κ. Τι κέρδος; Είστε δημοσιογράφος.

Π.Κ. Τι πάει να πει αυτό; Δεν ντρέπεστε λίγο με αυτά που λέτε;

Γ.Κ. Εγώ να ντρέπομαι; Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί μου επιτίθεστε.

Π.Κ. Δεν ντρέπεστε λίγο;

Γ.Κ. Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε!

Π.Κ. Τα έχετε κάνει μαντάρα και θα μου πείτε εμένα ότι εκμεταλλεύομαι; Δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν βλέπετε σε τι κράτος ζούμε. Θα πείτε ότι εκμεταλλεύονται οι δημοσιογράφοι.

Γ.Κ. Εγώ μίλησα για σας προσωπικά, δεν μίλησα για τους δημοσιογράφους.

Π.Κ. Να συνομιλείτε με δημοσιογράφους που σας γλείφουνε! Λυπάμαι που είμαι και φίλος σας και λέτε αυτά τα πράγματα στον τηλεοπτικό αέρα.

Γ.Κ. Εσείς δηλαδή μπορείτε να λέτε ότι θέλετε στον τηλεοπτικό αέρα; Ε τότε εγώ να φύγω.

Π.Κ. Κάντε ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει.