Δίκη Λιγνάδη: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει - Αναζητά πασίγνωστο ηθοποιό για να καταθέσει ως μάρτυρας

Ποιος είναι;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει - Αναζητά πασίγνωστο ηθοποιό για να καταθέσει ως μάρτυρας

Μετά την ανακοίνωσή του σχετικά με τον Γιάννη Βλάχο, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ποινικολόγος ασκεί συκοφαντική δυσφήμιση στον πελάτη του, σε νέες δηλώσεις προχωρά ο Αλέξης Κούγιας μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Παρασκευή 10/6 και αποκαλύπτει για τη δίκη...

Ο Αλέξης Κούγιας αναζητά γνωστό ηθοποιό για να καταθέσει

Παράλληλα, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, αποκάλυψε τον μάρτυρα που αναζητείται για να καταθέσει στην υπόθεση και όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της «Super Κατερίνα», Γιάννης Πουλόπουλος, πρόκειται για τον Αγησίλαο Μικελάτο, ο οποίος είχε αναφερθεί από τον Αλέξη Κούγια ως συνήγορος υπεράσπισης, χωρίς να ερωτηθεί, και μάλιστα είχε κρατήσει αποστάσεις και είχε πει ότι δεν είναι ζητηθεί καν η σύμφωνη γνώμη του.

Η φραστική επίθεση στην Έλενα Κούρκουλα πριν την κατάθεσή της

Η Ελένη Κούρκουλα, φίλη και συνάδελφος του Δημήτρη Λιγνάδη, είναι μια από τους μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση του. Η ηθοποιός και πρώην υπουργός εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχθές Τετάρτη 8/6 προκειμένου να καταθέσει υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη ωστόσο, πριν μπει στη δικαστική αίθουσα, η ίδια ισχυρίζεται ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση του πρώην διευθυντή του καλλιτεχνικού θεάτρου.

«Έκαναν επίθεση στην πρώην υπουργό κυρία Κούρκουλα η οποία εκτός από υπουργός ήταν και συνάδελφος του κύριου Λιγνάδη στο παρελθόν. Η ίδια έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ του κυρίου Λιγνάδη. Μαζί με τον σύζυγό της και κάποιους ανώτατους δικαστικούς έχουν καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία για την περίοδο που κάποιος ισχυρίζεται ότι τον βίασε ο Λιγνάδης πράγμα αδύνατο γιατί εκείνος βρισκόταν στην Ιθάκη.

Αυτοί όλοι που κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη εκνευρίστηκαν με αυτή την εξέλιξη. Ένας από αυτούς που έλεγε μάλιστα ότι είναι φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη και είχαν μόνο φιλική σχέση και όχι ερωτική, επιτέθηκε στην κυρία Κούρκουλα φωνάζοντάς της ότι είναι ντροπή της που έρχεται να καταθέσει γι’ αυτό το κάθαρμα. Η κυρία Κούρκουλα, επειδή δεν είναι μια τυχαία προσωπικότητα, με το που μπήκε στο δικαστήριο το κατήγγειλε» είπε ο Αλέξης Κούγιας.