Τραγωδία Πάτρα: Νέα στοιχεία σοκ για το θρίλερ θανάτου των τριών παιδιών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα στοιχεία σοκ για το θρίλερ θανάτου των τριών παιδιών

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια που "καίνε" όχι μόνο την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης αλλά και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) μέσα από την εκπομπή «Live News» βγήκαν νέα αποκλειστικά ντοκουμέντα για την δολοφονία της Τζωρτζίνας την ίδια ώρα που απορρίφθηκε το αίτημα για επανέλεγχο στο αίμα της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση της Πάτρας

«Αυτόν τον χρυσό άνθρωπο τον είχα...» - Η αποκάλυψη στο Πρωινό για τον παππού της Ρούλας

Το πρωί της Παρασκευή 10/6 η εκπομπή Πρωινό ασχολήθηκε για ακόμη μία μέσα, όπως και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις αναρτήσεις της.

Αναρτήσεις λοιπόν της κατηγορούμενης που μιλούσε στον αποθανόντα παππού της δημοσίευσαν σήμερα το αέρα της εκπομπής, στις οποίες αναφερόταν και στην παρέα που του έστειλε, δηλαδή την Μαλένα. Ο παππούς της Ρούλας, Νίκος Λεγάτος ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στην Πάτρα, έπαιζε ποδόσφαιρο και τον αγαπούσαν όλοι.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε παίξει μαζί του ποδόσφαιρο στο παρελθόν και πως ήταν ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. «Τον Νίκο Λεγάτο, αυτόν τον χρυσό άνθρωπο τον είχα προπονητή στην ιστορική ΑΕΚ Πατρών».