Μύκονος: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ξυλοκοπήθηκε άγρια από άγνωστο άνδρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μύκονος: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ξυλοκοπήθηκε άγρια από άγνωστο άνδρα

Άλλη μία επίθεση διαδέχεται αυτή του Ιάσονα Μανδηλά, καθώς στη Μύκονο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ποσειδών», Θοδωρής Κουσαθανάς δέχθηκε επίθση από άγνωστο άντρα, σε κεντρικό σημείο του νησιού και μάλιστα κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο ίδιος βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ ο σωματώδης άνδρας ακόμη αναζητείται. Στενό συγγενικό πρόσωπο του ξενοδόχου επισημαίνει πως ο ξυλοδαρμός έχει καταγραφεί από κάμερα παραπλήσιας επιχείρησης.

Το σκηνικό της επίθεσης στον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Μύκονο

Επίθεση σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Μύκονο

Το θύμα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον συγγενή του την ώρα που τον χτύπησε ένα αμάξι. Αφού γύρισε να δει τι ακριβώς συνέβη, το πρόσωπο που βρισκόταν στο αμάξι άρχισε να τον χτυπά με πολλαπλές γροθιές, ακόμη και με σιδερόβεργα. Έτσι, έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 14 ράμματα.

Ο συγγενής του υποστηρίζει πως πρόκειται για άτομα της νύχτας που είχαν προηγούμενα με τον επιχειρηματία, ωστόσο η αστυνομία είναι ενημερωμένη για όλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης ήταν ένα Fiat 500 λευκού χρώματος και ήταν κλεμμένο. Οι Αρχές παρά την αισιοδοξία που επικρατεί για την καταδίκη του άγνωστου άνδρα, εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει καταφέρει να διαφύγει.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI