Άγριο Φονικό στην Κρήτη: 45χρονος σκότωσε 22χρονο για προσωπικές και κτηματικές διαφορές

Όλο το παρασκήνιο γύρω από το τραγικό συμβάν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άγριο Φονικό στην Κρήτη:  45χρονος σκότωσε 22χρονο για προσωπικές και κτηματικές διαφορές

Ένα νέο τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, καθώς χθες Κυριακή 12/6 ένας 45χρονος πυροβόλησε πολλαπλές φορές και σκότωσε έναν 22χρονο. Όπως έχει γίνει γνωστό τους δύο άντρες χώριζαν χρόνιες προσωπικές και κτηματικές διαφορές, ωστόσο κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί τι επρόκειτο να γίνει εχθές το μεσημέρι. Να σημειωθεί πως ο 22χρονος είχε γίνει πρόσφατα πατέρας.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο αντεκδίκησης. Είναι η δεύτερη δολοφονία την τελευταία εβδομάδα καθώς πρόσφατα είχαμε και στη Δράμα αυτή τη φορά τη γυναικοκτονία 59χρονης από το σύζυγό της.

Το χρονικό της υπόθεσης της Δολοφονίας στο Μυλοπόταμο

Αποτέλεσμα μιας τραγικής συγκυρίας είναι όπως φαίνεται το φονικό που έγινε στο Ρέθυμνο καθώς ο 45χρονος δράστης που παραμένει άφαντος και το 22χρονο θύμα βρέθηκαν την ίδια ώρα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού.

Κι αυτό, παρ' όλο που ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους. Ένα τέτοιο έγινε και όταν συναντήθηκαν στο σπίτι όπου γινόταν η εκδήλωση, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Σε πλήρη κινητοποίηση η αστυνομία

Οι αντιδράσεις φίλων και συγγενών του θύματος - Δε μπορούν να το πιστέψουν

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του άτυχου νεαρού 22χρονου και πατέρα ενός παιδιού, η γυναίκα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

Η ανάρτηση της γυναίκας του θύματος

Την οδύνη που αισθάνεται για την άδικη απώλεια του 22χρονου εξέφρασε μέσω των social media και η αδερφή του θύματος, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τον 45χρονο δράστη να του αφαιρεί τη ζωή πυροβολώντας τον.

Η ανάρτηση της αδερφής του θύματος στο Facebook


Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.