Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε σε νέο κελί με συγκάτοικο κατάδικο

Πως βιώνει την καθημερινότητά του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε σε νέο κελί με συγκάτοικο κατάδικο

Όπως έγινε γνωστό και από τον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» σήμερα Δευτέρα 13/6 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει μεταφερθεί από τις 6/6 στις φυλακές Μαλανδρίνου. Το περασμένο Σάββατο, ο 33χρονος βγήκε από την υποχρεωτική καραντίνα μετά από πέντε ημέρες και μεταφέρθηκε στην 1η Πτέρυγα των φυλακών.

Υπενθυμίζεται πως ο Αναγνωστόπουλος έχει ζητήσει καιρό τη μεταγωγή του από τις φυλακές του Κορυδαλλού, αφού όπως τον ενημέρωσε συγκρατούμενός του , εκκρεμούσε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του ,καθώς επίσης κρατούμενος των φυλακών προθυμοποιήθηκε να δώσει ένα τεράστιο ποσό σε όποιον το αναλάβει.

Πως βιώνει ο Αναγνωστόπουλος την παραμονή του στο νέο κελί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου στην εκπομπή «Πρωινό», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήγε στο ίδιο κελί με έναν κατάδικο από την Αλβανία. Ο συγκελίτης του είναι 2 με 3 χρόνια στην φυλακή και κάνει μεροκάματα στο καφενείο.

«Είναι ψύχραιμος, ήρεμος, πιο σιωπηλός. Παρακολουθεί το νέο περιβάλλον, τους ανθρώπους. Διαβάζει, έχει μαζί του κούτες με παραπάνω από 50 βιβλία. Μιλάει σε καρτοτηλέφωνο με την οικογένειά του. Προαυλίζεται και γυμνάζεται στο υπαίθριο γυμναστήριο» αποκάλυψε η δημοσιογράφος στην εκπομπή.

Ζήτησε να δώσει του χρόνου Πανελλήνιες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή για όσο διάστημα θα είναι μέσα στη φυλακή, για αυτό και παράθεσε κάποια αιτήματα στο διευθυντή των φυλακών. Ζήτησε μεταξύ άλλων να κάνει μεροκάματα στις φυλακές. Το αίτημά του εξετάζεται, καθώς του έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή έξι μηνών, γιατί τον έπιασαν με κινητό στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το δεύτερο αίτημά του αφορά στις σπουδές του. Ο πιλότος θέλει να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις του χρόνου, με σκοπό να εισαχθεί στη Νομική Σχολή. Άγνωστη παραμένει η αιτία του συγκεκριμένου αιτήματος. Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ήθελε πάντα να σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο ή η επαφή του με τον χώρο κατά τη διάρκεια της δίκης του τον ώθησε σε αυτή την απόφαση.