Εξελίξεις με το φονικό στην Κρήτη: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης

Όλες οι νέες πληροφορίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το φονικό στην Κρήτη: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στο Αργουλιό Μυλοποτάμου, στην Κρήτη με θύμα τον 22χρονο πατέρα. Ο 44χρονος παραδόθηκε στις 11.05 στην Αστυνομία στο Ρέθυμνο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, σύμφωνα με το cretalive.gr. O 22χρονος φέρεται να παρέδωσε το φονικό όπλο και να ομολόγησε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται πως το φονικό συνέβη όταν οι δύο άντρες, που είχαν προσωπικές και κτηματικές διαφορές, συναντήθηκαν στα γενέθλια της αδερφής του νεαρού, εκεί όπου έναν νέο επεισόδιο δεν άργησε να ξεσπάσει μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 22χρονου με όπλο.

Τι αναμένεται να γίνει από εδώ και πέρα στην υπόθεση του φονικού στο Μυλοπόταμο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου site, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτα θα γίνει η βάφτιση και μετά και θα κηδευτεί ο 22χρονος.

Οι αντιδράσεις φίλων και συγγενών του θύματος - Δε μπορούν να το πιστέψουν

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του άτυχου νεαρού 22χρονου και πατέρα ενός παιδιού, η γυναίκα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

Η ανάρτηση της γυναίκας του θύματος

Την οδύνη που αισθάνεται για την άδικη απώλεια του 22χρονου εξέφρασε μέσω των social media και η αδερφή του θύματος, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τον 45χρονο δράστη να του αφαιρεί τη ζωή πυροβολώντας τον.

Η ανάρτηση της αδερφής του θύματος στο Facebook


Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.