Τραγωδία Πάτρα: Εβδομάδα αποκαλύψεων - Αναμένεται το πόρισμα για το θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Όλα όσα γνωρίζουμε για τις εξελίξεις στην υπόθεση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Εβδομάδα αποκαλύψεων - Αναμένεται το πόρισμα για το θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς αναμένεται να δοθεί στο ανθρωποκτονιών το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ήδη εδώ και μέρες πέφτουν βροχή οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όσο καμία άλλη το Πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια. Η εβδομάδα σύμφωνα τόσο με τις ειδήσεις, όσο και με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» , αναμένεται από άποψη αποκαλύψεων να φωτίσει την υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η Αγγελική Νικολούλη είχε αποκαλύψει από τον αέρα της εκπομπής της πως την εβδομάδα αυτή αναμένεται να μπουν στο στόχαστρο των ερευνών 10 συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού, τα οποία αναμένεται να περάσουν από ανάκριση για να μπορέσει να δωθεί περαιτέρω εμβάθυνση στην υπόθεση.

Ποιες νέες πληροφορίες έδωσαν τα νέα του Alpha σχετικά με την Τραγωδία της Πάτρας

Οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο κοριτσιών, όπως μάθαμε είναι αρνητικές. Σύμφωνα με τον Alpha ωστόσο, τα περισσότερα στοιχεία που έριξαν φως στην υπόθεση προήλθαν από τις ιστολογικές εξετάσεις της Ίριδας, το 7 μηνών βρέφος που πέθανε στην κούνια του σπιτιού του με την μητέρα, αλλά και τη θεία της Δήμητρα Πισπιρίγκου να είναι οι μόνες παρούσες.

Στο πόρισμα των ιατροδικαστών με σαφήνεια αναμένεται να αναγράφεται ποια είναι η αιτία θανάτου των δύο παιδιών. Οι πληροφορίες του Alpha αναφέρουν επίσης πως ίσως το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας κατατεθεί στο ανθρωποκτονιών μεταξύ 15 και 17 Ιουνίου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι πέθαναν από παθολογικά αίτια η Ίριδα και η Μαλένα

Οι εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών την ίδια ώρα που η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να ισχυρίζεται πως τόσο η Ίριδα όσο και η Μαλένα έφυγαν από την ζωή από παθολογικά αίτια. Την εβδομάδα που μας πέρασε βγήκν στην επιφάνεια τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις ο συνήγορος της 34χρονης υποστήριξε πως η μητέρα των κοριτσιών είναι αθώα.