Ξυλοδαρμός Αργυρούπολη: Συγκλονίζουν οι γονείς της Δημητρακοπούλου - Παραμένει 6 μήνες στο νοσοκομείο

Την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξυλοδαρμός Αργυρούπολη: Συγκλονίζουν οι γονείς της Δημητρακοπούλου - Παραμένει 6 μήνες στο νοσοκομείο

Τα περιστατικά βίας αυξάνονται όλο και περισσότερο στη χώρα μας και η παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας διαφαίνεται από τις αυξημένες γυναικοκτονίες και τις καταγραφές βίας σε βάρος γυναικών. Μετά το άγριο σκηνικό στη Δράμα με τον άντρα που δολοφόνησε τη σύζυγό του με καραμπίνα, ήρθε ξανά στο φως η υπόθεση της Αργυρούπολης.

Πρόκειται για την Όλγα Δημητρακοπούλου, την κοπέλα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον άντρα της 6 μήνες πριν και η κατάσταση τη υγείας της παραμένει ακόμα κρίσιμη. Οι γονείς της άτυχης μίλησαν στο Live news την Τρίτη 14/6 και μέσα από τις δηλώσεις τους φάνηκε το πόσο συγκλονισμένοι είναι για την φρίκη, που έχει υποστεί το παιδί τους, καθώς δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα επανέλθει.

Οι δηλώσεις των γονιών της Όλγας Δημητρακοπούλου που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της

«Μακάρι να γίνει καλά. Τίποτα άλλο δε θέλουμε», λέει η Ευμορφίλη Δημητρακοπούλου, μητέρα του θύματος ξυλοδαρμού. Από τον Ιανουάριο που δέχτηκαν εκείνο το τηλεφώνημα από την αστυνομία άρχισαν να ανεβαίνουν έναν ατελείωτο Γολγοθά, ελπίζοντας για το θαύμα. Τελευταία δεν την έβλεπα καλά αλλά δε μίλαγε κιόλας. Την εβδομάδα πριν γίνει αυτό, δεν ερχόταν καθόλου».

Η ημέρα που σημειώθηκε η άγρια επίθεση στην κοπέλα

Ηταν πρωινό Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022, όταν οι φωνές της Ολγας από το διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Τα ουρλιαχτά της 40χρονης τρόμαξαν τους περιοίκους, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Φθάνοντας στο σημείο, ο δράστης ήταν εξαφανισμένος και η γυναίκα πεσμένη κάτω, αιμόφυρτη.

Είχε μόλις τρεις μήνες σχέσης με τον Βαγγέλη Γιαννούλη, ο οποίος και στο παρελθόν είχε δείξει τη βιαιότητα του χαρακτήρα του πάνω στις τρεις προηγούμενες γυναίκες με τις οποίες είχε αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά. Η άτυχη Ολγα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 40χρονη χαρακτήρισε τα τραύματα «εξόχως σοβαρά», ενώ στο πόρισμά του έκανε λόγο και για σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό.

Ξυλοδαρμός Αργυρούπολη

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια, όπως τονίζεται στο πόρισμα, που σημαίνει ότι της είχε αρπάξει το κεφάλι και το χτυπούσε είτε σε τοίχο είτε στο πάτωμα.