Πάτρα: Τέλος στην αγωνία - Ολοκληρώνεται το θρίλερ με τον θάνατο των 3 παιδιών

Οι επιστήμονες έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία για να δώσουν απαντήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τέλος στην αγωνία -  Ολοκληρώνεται το θρίλερ με τον θάνατο των 3 παιδιών

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έφερε στο φως το απόγευμα της Πέμπτης 16/6 η εκπομπή Live News αναφορικά με τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο πως η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε με κεταμίνη (δείτε εδώ το δωμάτιο στο οποίο η 9χρονη άφησε την τελευταία της πνοή) ενώ τα νέα στοιχεία για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών δείχνουν ότι αυτά πέθαναν από ασφυξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα με τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις παραμένουν ίδια, οι τοξικολογικές εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, αλλά αυτό που αλλάζει είναι η ερμηνεία. Ο θάνατος της Μαλένας το 2019 αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια και όλα δείχνουν πως θα αποδοθεί σε ασφυξία με τα ίδια ακριβώς ευρήματα.

Θα γίνει τελικά λόγος για αστοχία των ιατροδικαστών ή στο νέο πόρισμα που θα βγει θα υπάρχει κάλυψη με εξηγήσεις για τα αρχικά πορίσματα; Αυτό που δεν υπήρχε το 2019 όταν η Μαλένα πέθανε στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν ήταν η αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων από τη μητέρα της.

Η μικρή πέθανε στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί που την είχαν εξετάσει σκέφτονταν να της δώσουν εξιτήριο. Τότε πίσω από τις κάμερες η 33χρονη μητέρα είχε αφήσει αιχμές και μιλούσε για τραγικά λάθη των γιατρών, τις πιο κρίσιμες στιγμές…

Όταν όμως ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε και πάλι, η 33χρονη επέμενε πως είχε ήδη πάρει πειστικές απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης της. Ανάλογη πορεία και πίσω από τον θάνατο της Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της. Η αγενεσία φλεβόκομβου δίνει τη θέση της, στην ασφυξία ως αιτία θανάτου, με μια σειρά από ευρήματα να αξιολογούνται εκ νέου και να φωτίζουν άγνωστες πτυχές της τραγωδίας.

Ήδη οι επιστήμονες έχουν στα χέρια τους, όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να δώσουν απαντήσεις συνολικά και τέλος στην αγωνία.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας

Τεράστιος ο δικαστικός Γολγοθάς για την Πισπιρίγκου - Πούλησαν το σπίτι του αδερφού της μητέρας της για...

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τελικό πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή T-Live, όλα δείχνουν πως ο δικαστικός Γολγοθάς για τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα είναι τεράστιος. Η 33χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της και θα προσπαθήσει να αποδείξει πάση θυσία πως δεν ευθύνεται εκείνη αλλά ιατρικό λάθος, για τον χαμό της Τζωρτζίνας.

Όπως είπε η Γιώτα Κηπουρού στο T-live, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε ιατρικό λάθος, ωστόσο υπάρχει δυσκολία στο να βρεθούν επιστήμονες, οι οποίοι θα συντάξουν τις σχετικές τεχνικές εκθέσεις.

Έτσι η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι του αδελφού της μητέρας της και δόθηκε προκαταβολή της τάξης των 5.000 ευρώ. Η τιμή πώλησης κινήθηκε λίγο πάνω από τις 30.000 ευρώ.