Πάτρα: Μετρούν αντίστροφα για το πόρισμα θανάτου Μαλένας και Ίριδας - Τι "δείχνουν" οι ιατροδικαστές

Στην τελική ευθεία η υπόθεση;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Μετρούν αντίστροφα για το πόρισμα θανάτου Μαλένας και Ίριδας - Τι

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, και όπως αναφέρουν οι ειδικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, πρόκειται να έχουμε μία εβδομάδα αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων.

Όπως μετέφερε στο T-live η δημοσιογράφος Ηρώ Καρυοφίλλη το μεσημέρι της Τρίτης 14/6, το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στις 17 Ιουνίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά από την ημερομηνία που αρχικά αναμενόταν.

Τι αναφέρουν οι ιατροδικαστές για Μαλένα και Ίριδα

Οι δύο ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, έχουν καταλήξει στο μεγαλύτερο ποσοστό στο τι οδήγησε στον θάνατο τα άλλα δύο παιδάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του Alpha λοιπόν, το πόρισμα σίγουρα και σε καμία περίπτωση δεν θα αναφέρει ως αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια. «Η απάντηση που έλαβα από τις Αρχές είναι ότι δεν θα λέει παθολογικά αίτια» διευκρίνισε χαρακτηριστικά η Ηρώ Καρυοφίλλη.

Κατεβαίνει κλιμάκιο της αστυνομίας στην περιοχή - Τα 10 άτομα ''βόμβα'' που θα καταθέσουν για την υπόθεση

Tη Δευτέρα 13/6 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό πως τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας στην Πάτρα με σκοπό να αποσπάσει καταθέσεις από σημαντικά πρόσωπα, που είχαν φιλική, οικογενειακή ακόμα και περιστασιακή σχέση με την μητέρα και τα τρία κοριτσάκια, που έφυγαν από τη ζωή.

«Tα δέκα αυτά άτομα που θα καταθέσουν είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου (μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου), ο πατριός της κατηγορούμενης, ο πεθερός (Γιώργος Ναβλοούρος) και η πεθερά της (Ελένη Νταβλούρου), η «νονά» της Τζωρτζίνας, ο «Γιαννάκης» (η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας), μία γειτόνισσα του ζευγαριού καθώς και φιλικό πρόσωπο των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που κρατούσε συχνά την Τζωρτζίνα όταν χρειαζόταν στο σπίτι της».