Πάτρα: Τα αποτέλεσμα από τις τοξικολογικές για την Ίριδα και τη Μαλένα

Τι έδειξαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τα αποτέλεσμα από τις τοξικολογικές για την Ίριδα και τη Μαλένα

Μπορεί οι τοξικολογικές εξετάσεις να έλυσαν το μυστήριο του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας και να έστειλαν στη φυλακή τα μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως οι νέες ενδελεχείς εξετάσεις που έγιναν στα δείγματα της μικρής Ίριδας και της Μαλένας, δεν είναι κατατοπιστικές και ικανές να οδηγήσουν σε σαφή συμπεράσματα, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα αναμένονται τελικές αποκαλύψεις.

Τα αποτέλεσμα από τις τοξικολογικές για την Ίριδα και τη Μαλένα

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η έρευνα στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ ολοκληρώθηκε, το πόρισμα συντάχθηκε και στάλθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας, όμως και στα 2 δείγματα των παιδιών δεν βρέθηκαν φαρμακευτικές ή ναρκωτικές ουσίες.

Ίσως τα δείγματα στην φορμόλη ήταν πολύ μικρά με αποτέλεσμα να μην μπορεί το ειδικό μηχάνημα φασματογράφος να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητές του.

Τα αποτέλεσμα από τις τοξικολογικές για την Ίριδα και τη Μαλένα

Νέα μαρτυρία "φωτιά" για την ασθένεια της Τζωρτζίνας

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα στην υπόθεση της Πάτρας, άλλη μία μαρτυρία ήρθε στο φως μέσα από την εκπομπή το Πρωινό, την Τετάρτη 8/6, καθώς στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο Παναγιώτης Κατσικογιάνης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό αγώνα που είχε διοργανωθεί με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την νοσηλεία της 9χρονης, ωστόσο φαίνεται πως ο κόσμος παραπλανήθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Το πρόβλημα υγείας που παρουσίαζαν για το παιδί τους απείχε από την πραγματικότητα.

«Μας καλέσανε να παίξουμε για ένα ίδρυμα με παιδιά με καρκίνο και ένα παιδί σε αναπηρικό καροτσάκι, ήταν η Τζωρτζίνα», είπε αρχικά.

«Θυμάμαι το παιδάκι ήθελε να βγάλει φωτογραφίες μαζί μας, όμως δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί αλλά ούτε να μιλήσει. Μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό και το δώσαμε στους παλαίμαχους της Παναχαϊκής, όταν ακούσαμε την είδηση στην τηλεόραση σοκαριστήκαμε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Και κατέληξε: «Ούτε ο Δασκαλάκης ούτε ο παππούς του παιδιού εμφανίστηκαν στον αγώνα που διοργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση του παιδιού».