Τραγωδία Πάτρα: Αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας

Η υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών άτυχων κοριτσιών συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Πανελληνίου καθώς οι εξελίξεις μέρα με την ημέρα είναι άκρως καταιγιστικές αφού ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια που "καίνε" την Πισπιρίγκου και τον Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» βγήκαν νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας. Κι άλλη γιατρός φαίνεται να λέει ότι σε διαφορετικό σημείο, σε διαφορετική χρονική συγκυρία η Πισπιρίγκου της είχε αναφέρει πως είχε τον συγκεκριμένο χρόνο επεισοδίων, κάτι που ιατρικά δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

Το τετραψήφιο ποσό που θα δώσει η Ρούλα για να γίνει επανεξέταση στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Όλο και περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την Πάτρα, και την πιο τρανταχτή αποτελεί το γεγονός με τα φιαλίδια αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν και μαρτυρούν τις ποσότητες κεταμίνης που αφαίρεσαν τη ζωή από το 9χρονο παιδί.

Η νέα λεπτομέρεια που έγινε γνωστή εχθές μέσα από το Live News, είναι αυτή που θέλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Όθωνα Παπαδόπουλο να ζητούν επανέλεγχο της ποσότητας της κεταμίνης στο αίμα της 9χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το Πρωινό, παρότι η Ρούλα τόσους μήνες δηλώνει πως δεν έχει ιδέα πως βρέθηκε η κεταμίνη στο παιδί, τώρα ζητάει επανεξέταση για την ακριβή ποσότητα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η 33χρονη πληρώσει πολλά χρήματα αφού όλη αυτή η διαδικασία, και για τα 7 φιαλίδια αίμα που βρέθηκαν θα της κοστίσει περίπου 4.700 ευρώ.

Για το αίτημα αυτό τοποθετήθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή...