Η αστυνομία προειδοποιεί: Αν σας χτυπήσει την πόρτα άνθρωπος από την ΔΕΗ με μπλε μπλούζα...

Διαδώστε το και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αστυνομία προειδοποιεί: Αν σας χτυπήσει την πόρτα άνθρωπος από την ΔΕΗ με μπλε μπλούζα...

Έναν άνδρα μεταξύ 55 και 60 ετών με γαλάζια μπλούζα αναζητά η αστυνομία καθώς φέρεται να παριστάνει τον υπάλληλο της ΔΕΗ με σκοπό να μπει στα σπίτια και να κλέψει.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εξάλλου έχουν συμβεί αντίστοιχα περιστατικά στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Μιας και γίνεται συζήτηση για την ΔΕΗ σας υπενθυμίζουμε πως ανοίγει η πλατφόρμα για το power pass (δείτε περισσότερα εδώ).

ΔΕΗ 3/2022: Βγήκε προκήρυξη για μόνιμες θέσεις στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε, Τρίτη 14 Ιουνίου, η προκήρυξη 3/2022 της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 17 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής άρχισε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και ώρα 08:00 και λήγει στις 4 Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι από ώρα σε ώρα αναμένεται και η δημοσίευση της προκήρυξης 2/2022 της ΔΕΗ, που θα αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 58 θέσεων προσωπικού Εξειδικευμένων Προσόντων ή Εμπειρίας με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Πτυχιούχους Διοικητικών, Θεωρητικών και Οικονομικών Σπουδών καθώς και απόφοιτους πληροφορικής.