Πάτρα: «Οι πολίτες κουραστήκαμε...» - Αρχίζει και τα ''παίρνει'' η Νικολούλη με τις εξελίξεις της υπόθεσης

«Άργησε να γίνει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Οι πολίτες κουραστήκαμε...» - Αρχίζει και τα ''παίρνει'' η Νικολούλη με τις εξελίξεις της υπόθεσης

H υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια δεν κλείνει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να υπάρξει τελικό πόρισμα για τον θάνατο και τα αίτια όλων των παιδιών και φυσικά όταν θα έχει πια αποφανθεί η δικαιοσύνη για όλα.

Η εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη, το ''Φως στο τούνελ'' κάνει σημαντική προσπάθεια να ερευνήσει στοιχεία, που θα πάνε ένα βήμα παρακάτω την έρευνα. Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 17/6 η παρουσιάστρια μαζί με τους καλεσμένους της παρέθεσαν νέα και σημαντικά στοιχεία στο κοινό για τον θάνατο της Ίριδας, ενώ παράλληλα η ίδια τόνισε πως θα πρέπει στο εξής η ελληνική κοινωνία αλλά και η επιστήμη να είναι πιο προσεκτική με τέτοια ζητήματα.

Το ηχηρό μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας

«Άργησε να γίνει. Έγιναν λάθη που έδωσαν δικαιώματα σε πολλούς. Μου έλεγε ο πατέρας και είχε δίκιο ότι αν είχε μια υπόνοια έβγαινε ένας ιατροδικαστής και του έλεγε ότι είναι ηπατική ανεπάρκεια. Έπρεπε να τριτώσει το κακό για να ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Έπρεπε μία ιατροδικαστής να σημάνει τον κώδωνα. Άγρια πράγματα να μετράμε θύματα και να είναι παιδιά σε μια οικογένεια και ο καθένας να προσπαθεί να τη σκαπουλάρει» είπε η δημοσιογράφος. Δεν θα ήθελα να επαναληφθούν τέτοια λάθη. Δεν είναι σωστό να γίνεται αυτό. Οι πολίτες κουραστήκαμε πια. Είναι άγρια λάθη».

Ολοκληρώνεται το θρίλερ με τον θάνατο των 3 παιδιών

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έφερε στο φως το απόγευμα της Πέμπτης 16/6 η εκπομπή Live News αναφορικά με τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο πως η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε με κεταμίνη (δείτε εδώ το δωμάτιο στο οποίο η 9χρονη άφησε την τελευταία της πνοή) ενώ τα νέα στοιχεία για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών δείχνουν ότι αυτά πέθαναν από ασφυξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα με τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις παραμένουν ίδια, οι τοξικολογικές εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, αλλά αυτό που αλλάζει είναι η ερμηνεία. Ο θάνατος της Μαλένας το 2019 αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια και όλα δείχνουν πως θα αποδοθεί σε ασφυξία με τα ίδια ακριβώς ευρήματα.

Θα γίνει τελικά λόγος για αστοχία των ιατροδικαστών ή στο νέο πόρισμα που θα βγει θα υπάρχει κάλυψη με εξηγήσεις για τα αρχικά πορίσματα; Αυτό που δεν υπήρχε το 2019 όταν η Μαλένα πέθανε στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν ήταν η αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων από τη μητέρα της.

Η μικρή πέθανε στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί που την είχαν εξετάσει σκέφτονταν να της δώσουν εξιτήριο. Τότε πίσω από τις κάμερες η 33χρονη μητέρα είχε αφήσει αιχμές και μιλούσε για τραγικά λάθη των γιατρών, τις πιο κρίσιμες στιγμές…

Όταν όμως ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε και πάλι, η 33χρονη επέμενε πως είχε ήδη πάρει πειστικές απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης της. Ανάλογη πορεία και πίσω από τον θάνατο της Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της. Η αγενεσία φλεβόκομβου δίνει τη θέση της, στην ασφυξία ως αιτία θανάτου, με μια σειρά από ευρήματα να αξιολογούνται εκ νέου και να φωτίζουν άγνωστες πτυχές της τραγωδίας.

Ήδη οι επιστήμονες έχουν στα χέρια τους, όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να δώσουν απαντήσεις συνολικά και τέλος στην αγωνία.