Τραγωδία Πάτρα: Νέα εξέλιξη - Καλούν άμεσα για κατάθεση τους γονείς της Πισπιρίγκου

Καταιγιστικά τα νέα στην υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα εξέλιξη - Καλούν άμεσα για κατάθεση τους γονείς της Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς οι γονείς της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής 19/6 ότι αύριο καταθέτουν στις αρχές. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το pelop.gr, το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να καταθέσουν στους άνδρες του κλιμακίου του τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην Πάτρα, η μητέρα της Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται φυσικά, καθώς έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες πως στο στόχαστρο των αρχών για κατάθεση έχουν μπει δέκα συγγενικά πρόσωπα των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, ώστε να προσφέρουν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορέσει να ρίξει φως στην οριστική επίλυση του μυστηρίου για το θάνατο των τριών κοριτσιών, Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας.

Τι γνωρίζουμε για την επικείμενη κατάθεση των γονιών της Πισπιρίγκου

Οι γονείς της 33χρονης που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία την ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας ετοιμάζονται να καταθέσουν στο Ειδικό κλιμάκιο που βρίσκεται στην Πάτρα, αύριο Δευτέρα 20/6.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

Πεπεισμένος πια ο Μάνος πως η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα - Όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του

Για 8 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/6 στο ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.

Αποσπάσματα από την κατάθεσή του προβλήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 17/6 στην εκπομπή Live News.

«Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;» είναι η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Μάνο Δασκαλάκη με εκείνον να απαντά πως πιστεύει πως η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα, ωστόσο, για τα άλλα δύο παιδιά τους, την Μαλένα και την Ίριδα, ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για να πει με σιγουριά ότι η Ρούλα είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Επιπλέον, ένα από τα πράγματα που περιέγραψε στην νέα κατάθεσή του ήταν και ένας καβγάς που είχε με την Ρούλα, ένα 24ωρο πριν το θάνατο της Ίριδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του μωρού, είχε ένα πολύ μεγάλο καβγά με την σύζυγό του, κατά τον οποίο μάλιστα εκείνος χτύπησε την γυναίκα του 2 φορές στο πρόσωπο, πριν φύγει από το σπίτι. Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε η Ίριδα.