Πάτρα: Tα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα ασφυξίας - Πήρε θέση υπέρ...

Αποκλειστικά μέσα από το Live news

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Tα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα ασφυξίας - Πήρε θέση υπέρ...

Οι νέες εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας είναι πολύ σημαντικές, καθώς το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών ήρθε να τα ανατρέψει όλα, θεωρώντας πια πως η Ίριδα και η Μαλένα βρήκαν τέλος μετά από ασφυξία, που υπέστησαν.

Προφανώς η είδηση αυτή είναι θλιβερή, όμως για τον πατέρα των κοριτσιών τον Μάνο Δασκαλάκη είναι ακόμη να πιο δύσκολο να γίνει δεκτή. Μέχρι πρότινος ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, όμως την Τρίτη 21/6 μέσα από την εκπομπή Live news τοποθετήθηκε λέγοντας πως αρχίζει να πιστεύει πως η Πισπιρίγκου δολοφόνησε τα παιδιά τους.

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη για το νέο ιατροδιαστικό πόρισμα

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του ο Δασκαλάκης

Για 8 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/6 στο ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.

Αποσπάσματα από την κατάθεσή του προβλήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 17/6 στην εκπομπή Live News.

«Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;» είναι η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Μάνο Δασκαλάκη με εκείνον να απαντά πως πιστεύει πως η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα, ωστόσο, για τα άλλα δύο παιδιά τους, την Μαλένα και την Ίριδα, ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για να πει με σιγουριά ότι η Ρούλα είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Επιπλέον, ένα από τα πράγματα που περιέγραψε στην νέα κατάθεσή του ήταν και ένας καβγάς που είχε με την Ρούλα, ένα 24ωρο πριν το θάνατο της Ίριδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του μωρού, είχε ένα πολύ μεγάλο καβγά με την σύζυγό του, κατά τον οποίο μάλιστα εκείνος χτύπησε την γυναίκα του 2 φορές στο πρόσωπο, πριν φύγει από το σπίτι. Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε η Ίριδα.