Πάτρα: «Με κατηγορούν άδικα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα για τον θάνατο Μαλένας - Ίριδας

Μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Με κατηγορούν άδικα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα για τον θάνατο Μαλένας - Ίριδας

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για το πόρισμα του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με τους ιατροδικαστές πέθαναν από ασφυξία. Φυσικά όλα τα κεφάλια έχουν στραφεί προς την Ρούλα Πισπιρίγκου, όπου κατηγορείται ήδη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα άλλα δύο κοριτσάκια έχουν αιτία θανάτου, την ασφυξία, η οποία οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για το πόρισμα των ιατροδικαστών

Μετά την είδηση για το πόρισμα των ιατροδικαστών, η 33χονη μίλησε μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου μετά τη ΓΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τις καταθέσεις των μελών της οικογένειας Πισπιρίγκου, καθώς μετά τον Μάνο Δασκαλάκη και τον πατέρα του, για περισσότερες από εννέα ώρες κατέθετε την Τρίτη (21/6) η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την υπόθεση των τριών παιδιών στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στο φως, όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η αδερφή της 33χρονης ήταν ψυχρή, ήρεμη και δεν έσπασε ούτε ένα λεπτό, δεν έκανε ούτε ένα διάλειμμα στη διάρκεια της κατάθεσής της, ενώ μίλησε για όλα τα περιστατικά στα οποία ήταν παρούσα.

Μετά το τέλος της κατάθεσής της και λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Πάτρα, μίλησε στη δημοσιογράφο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιεχόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία και αρκετά χρονοβόρα. Απάντησα σε ότι με ρώτησαν, διηγήθηκα περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ακόμη και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά.

Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ αποδειχθεί το αντίθετο, για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση».