Πάτρα: Στο φως λεπτομέρειες από την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Η επίμονη ερώτηση των αστυνομικών

«Θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Στο φως λεπτομέρειες από την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Η επίμονη ερώτηση των αστυνομικών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, αλλά και τις καταθέσεις των συγγενικών προσώπων της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως της αδερφής της Δήμητρας. Η εκπομπή T-Live το απόγευμα της Τετάρτης 22/6, παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας προς τα πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας αλλά και τι εξετάζουν για τους θανάτους των δύο κοριτσιών.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης της, οι αστυνομικοί ρωτούσαν αρκετά επίμονα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου, την έστειλε να δει αν είναι καλά η Ίριδα, θεωρώντας πως χρησιμοποίησε την αδελφή της ως άλλοθι.

Αναλυτικά η πλευρά των Αρχών για την υπόθεση της Πάτρας

Όπως ανέφερε η Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή T-Live: «Οι αστυνομικοί έχουν ένα πόρισμα από το οποίο το 99% είναι οι έρευνες και το 1% οι καταθέσεις που πήραν. Ένα πόρισμα που μιλά για δολοφονίες.

Θεωρούν ότι είναι μονόδρομος η άσκηση των ποινικών διώξεων, όπως και στον θάνατο της Τζωρτζίνας, έτσι και τώρα θα στηριχτούν στο ποιος βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα στα παιδιά. Τα πάντα από την πλευρά της αστυνομίας θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή».

«Με κατηγορούν άδικα»

Τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα άλλα δύο κοριτσάκια έχουν αιτία θανάτου, την ασφυξία, η οποία οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα. Μετά την είδηση για το πόρισμα των ιατροδικαστών, η 33χονη μίλησε μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.