Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Έρχονται νέες καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης

Αρκετά σημαντικές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Έρχονται νέες καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης

Συνεχίζεται σήμερα 23/6 η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και αναμένεται να καταθέσουν ακόμα τρεις νέοι μάρτυρες υπεράσπισης, δυο εκ των οποίων είναι πρώην γυναίκες σύντροφοι του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως η κατάθεσή των 2 γυναικών αναμένεται να είναι αρκετά σημαντική. Επιπλέον, στο δικαστήριο βρίσκεται και ο αδερφός του, Γιάννης, παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η κατάθεσή του -δείτε την εδώ- αλλά και μια άγνωστη γυναίκα που βρίσκεται όλες τις μέρες στο πλευρό του, είναι Ελληνίδα, φίλη και δικηγόρος στην Αγγλία.

Ο Αλέξης Κούγιας, στο μεταξύ, πριν μπει στην δικαστική αίθουσα μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους και έκανε για ακόμη μια φορά για σκευωρία, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο ένας από τους μηνυτές κάνει διακοπές στην Σαντορίνη κι ο άλλος κάνει καλλιστεία ομοφυλόφιλών, ενώ μίλησε και για αυτούς που του έστειλαν επιστολή.

Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές - Αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο ο γνωστός σκηνοθέτης είχε ένα σοβαρό ατύχημα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο του σωφρονιστικού ιδρύματος (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεσή του).

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (16/6), μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το ατύχημα του σκηνοθέτη έγινε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου που στήθηκε στο προαύλιο των φυλακών ανάμεσα σε εκείνον και τους συγκρατούμενούς του.

Ο αγώνας ήταν αρκετά έντονος και κάποια στιγμή, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ο Δημήτρης Λιγνάδης έπεσε κάτω και ξεκίνησε να σφαδάζει από τους πόνους. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι πονάει πάρα πολύ και έτσι οι φύλακες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον έβαλαν στο κελί του για να ξεκουραστεί.

Οι πόνοι ωστόσο δεν υποχωρούσαν και έτσι, κρίθηκε αναγκαίου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού που βρίσκεται από την πίσω μεριά. Εκεί έκανε ακτινογραφία και τις απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή ενώ του συνέστησαν να ξεκουραστεί.