«Θα αθωωθεί πανηγυρικά ο Λιγνάδης και θα τρέχετε» - Έξαλλος ο Κούγιας στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Τα «έψαλλε» στην παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα αθωωθεί πανηγυρικά ο Λιγνάδης και θα τρέχετε» - Έξαλλος ο Κούγιας στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Το πρωί της Κυριακής 12/6 η Ελένη Κούρκουλα, μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Φυσικά αυτές οι δηλώσεις δεν έμειναν απαρατήρητές από τον συνήγορο υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επικοινώνησε με την εκπομπή (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης).

Τα «έψαλλε» στην Σίσσυ ο Αλέξης Κούγιας

«Όλη αυτή η ιστορία δημιουργήθηκε από ένα περίεργο άτομο που ζει στη Γερμανία. Αυτό που έλεγε ο κ. Βλάχος, ότι υπάρχουν άλλες φωτογραφίες, ας τις παρουσιάσει. Όταν συνελήφθη ο κ. Λιγνάδης έγινε έρευνα στο σπίτι του, στον υπολογιστή του, στα τηλέφωνά του.

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα άρχισε να αναπτύσσεται ένας ισχυρισμός από τον κ. Βλάχο ότι κατασχέθηκε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Δημήτρη Λιγνάδη υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο υλικό. Έρχεται η ώρα που θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της σκευωρίας. Όλη αυτή η ιστορία δημιουργήθηκε από ένα περίεργο άτομο που ζει στη Γερμανία και μισεί το Λιγνάδη γιατί ήταν αφόρητα ερωτευμένος μαζί του», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Το ένα άτομο που καταγγέλλει τον Λιγνάδη έχει εξαφανιστεί. Έχει εμφανιστεί μία φορά στη δικαιοσύνη, και έκτοτε εξαφανίστηκε. Σε κάποια στιγμή εμφάνισε ο κ. Βλάχος μια εξουσιοδότηση αυτού του ατόμου προς τον ίδιο, που απεδείχθη ότι είναι πλαστή.

Με τη μία υπόθεση, λοιπόν, πια έχουμε τελειώσει, ο μάρτυρας δεν εμφανίζεται. Το δικαστήριο απέβαλε τον κ. Βλάχο γιατί η εξουσιοδότηση που παρουσίασε ήταν παράνομη. Μένουν τρεις μηνυτές. Ο ένας εμφανιζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στη Σουηδία. Τελικά ζει στο Ντουμπάι και η δουλειά του είναι άλλη. Τώρα κάνει επί μήνες διακοπές στη Σαντορίνη.

Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά», συνέχισε ο κ. Κούγιας.

Τέλος ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα όσα αναπαράγονται από τα ΜΜΕ για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Ο κ. Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά. Μετά θα πρέπει να τρέχετε όλοι να τον αποκαταστήσετε.

Του καταστρέψατε τη ζωή του, την καριέρα του. Θα γίνουν αγωγές και μηνύσεις σε όλους, δικηγόρους, δημοσιογράφους, ψευδομάρτυρες και ψευδοβιασθέντες», κατέληξε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

''Δεν αρκεί μια συγγνώμη...''

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα το πρωί 10/6 ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε με το γνωστό μεστό του τρόπο στις καταγγελίες σε βάρος γνωστών ηθοποιών, αλλά και σε όλους τους άλλους εμπλεκόμενους. Κλήθηκε να απαντήσει επίσης στο ποια θα ήταν η δική του στάση σε περίπτωση που αθωώνονταν.

Ο Ρώμας παραμένει ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, αφού οι σειρές που έχει γράψει και οι ρόλοι που έχει υποδυθεί τον έχουν χαρακτηρίσει. Μάλιστα όταν μπήκε στο πλατό η Κατερίνα Καινούργιου τον αποκάλεσε «ο δήμαρχος της καρδιάς μας» αναφερόμενη στο «Καφέ της Χαράς» όπου πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος πριν λίγες μέρες μας ξύπνησε μνήμες από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αναρτώντας στο instagram φωτογραφία του με την Ελένη Ράντου 23 χρόνια μετά(δείτε εδώ τι έγραψε).

«Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει απλά από μια γνωστή μου ότι είχε άσχημη συμπεριφορά, ωστόσο αυτό έχει μεγάλη διαφορά από τα περιστατικά για τα οποία κατηγορούνται». Είμαι της άποψης ότι όσοι εμπλέκονται σε αυτή και σε παρόμοιες υποθέσεις και είναι ένοχοι θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα της κακοποιητικής τους συμπεριφοράς και της κατάχρησης εξουσίας που έκαναν. Δεν αρκεί ένα συγγνώμη ή η ειλικρινής τους μεταμέλεια».

Για το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον από τους κατηγορούμενους σε περίπτωση που αθωώνονταν απάντησε:

«Εάν φτάναμε στο σημείο η ελληνική δικαιοσύνη να τους αθωώσει, πράγμα που θα γινόταν με στοιχεία τότε ενδεχομένως θα συνεργαζόμασταν. Βέβαια έχουν γίνει αδικίες και από τη δικαιοσύνη σε κάποιες υποθέσεις. Ωστόσο δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ταλαντούχος. Αυτός που έχει ταλέντο, πρέπει να ακολουθεί και έναν ηθικό δρόμο. Δεν μπορώ να δεχτώ το ταλαντούχος για ανθρώπους που κατηγορούνται για τέτοια παραπτώματα και δεν το λέω για κάποιον προσωπικά».