Πάτρα: «Θέλει διπλή μήνυση για το θέατρο που έπαιζε» - Ξεσπά η ογκολόγος της Μαλένας κατά της Ρούλας

Σάλος με τη λάθος διάγνωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Θέλει διπλή μήνυση για το θέατρο που έπαιζε» - Ξεσπά η ογκολόγος της Μαλένας κατά της Ρούλας

Τα νέα ιατροδικαστικά πορίσματα, που βγήκαν στο φως σχετικά με τη υπόθεση της Πάτρας αποδεικνύουν πλέον πως Μαλένα και Ίριδα έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Η νέα αυτή εξέλιξη εκτός από σοκαριστική αλλάζει το σενάριο μια για πάντα.

Αρχικά προκύπτουν νέες ευθύνες σχετικά με τις λανθασμένες ιατροδικαστικές διαγνώσεις ενώ παράλληλα θα πρέπει οι αρχές να αναζητήσουν τον δράστη. Την Πέμπτη 23/6 μέσα από το Live News ακούσαμε τις δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας, η οποία είχε προειδοποιήσει, όπως είπε, πως δεν έβλεπε ηπατική ανεπάρκεια εξ αρχής.

Οι δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη».

Οι πρώτες δηλώσεις της Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα για τον θάνατο Μαλένας - Ίριδας

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για το πόρισμα του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με τους ιατροδικαστές πέθαναν από ασφυξία. Φυσικά όλα τα κεφάλια έχουν στραφεί προς την Ρούλα Πισπιρίγκου, όπου κατηγορείται ήδη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα άλλα δύο κοριτσάκια έχουν αιτία θανάτου, την ασφυξία, η οποία οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα.

Μετά την είδηση για το πόρισμα των ιατροδικαστών, η 33χονη μίλησε μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.