Γυναικοκτονία στο Κουκάκι - Μαχαίρωσε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου και εξαφανίστηκε

Δεν έχει τέλος το κακό...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι - Μαχαίρωσε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου και εξαφανίστηκε

Όλο και περισσότερες είναι οι περιπτώσεις γυναικοκτονιών και κακοποίησης γυναικών στην Ελλάδα, και αντί να μειώνονται, πληθαίνουν δραματικά το τελευταίο διάστημα. Μετά από το απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού στην Αργυρούπολη, δυστυχώς έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 24/6 πως μία νέα τραγωδία έλαβε χώρα.

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι

Συγκλονίζει λοιπόν η νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας, η οποία σημειώθηκε στου Κουκάκι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο 55χρονος δράστης φέρεται να δολοφόνησε την 46χρονη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές και εν συνεχεία διέφυγε με ΙΧ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος βρήκε νεκρή τη μητέρα του και ειδοποίησε τις Αρχές.

«Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» - Νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Δράμας

Αυτή τη φορά στη Δράμα, έγινε γνωστό πως ένας άντρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα πτώματα μάλιστα ανακάλυψε η άτυχη κόρη τους.

Στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, την Τρίτη 7/6, μίλησε, μάλιστα, μία φίλη του θύματος για την υπόθεση, εξηγώντας πως η 59χρονη είχε δηλώσει πως φοβόταν τις αντιδράσεις του άντρα της και είχε περάσει από το μυαλό της πως θα μπορούσε ο σύζυγός της να την απειλήσει και με πιστόλι. Ένας από τους συγγενείς του δράστη υποστήριξε πως δεν περίμεναν ποτέ κάτι τέτοιο.

«Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι», αποκάλυψε η φίλη της άτυχης γυναίκας για όσα της είχε πει, ενώ για τον άνδρα, ο συγγενής του επισήμανε: «τους έβλεπα όποτε πήγαινα στο μαγαζί, μια χαρά ήταν. Αρνάκι ήταν, όχι νευρικός. Ήταν “ψυχούλα”, πολύ καλό παιδί.

«Και η γυναίκα του, αλλά αυτός ήταν αγαθούλης, πολύ καλό παιδί. Τακτοποιημένα τα παιδιά του και ο ίδιος, ούτε οικονομικά προβλήματα είχαν. Και τις βόλτες τους έκαναν και τις διακοπές τους είχαν, ήταν πολύ καλά. Τώρα τι έγινε, πέσαμε από τα σύννεφα, δεν το πιστεύαμε», κατέληξε.