Γυναικοκτονία στο Κουκάκι - Εντοπίστηκε ο σύζυγος της 46χρονης λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Στην περιοχή της Παλαιάς Φωκίδας...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι - Εντοπίστηκε ο σύζυγος της 46χρονης λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το δυσάρεστο και αποτρόπαιο συμβάν μίας ακόμη γυναικοκτονίας, όταν τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6, έγινε γνωστό πως 46χρονη γυναίκα, έχασε τη ζωή της έπειτα από μαχαιριές που φέρεται να δέχτηκε από τον σύζυγό της στο Κουκάκι, ο οποίος ήταν από την αρχή ο νο1 ύποπτος.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι ο δράστης της δολοφονίας είναι ο 55χρονος σύζυγος της 46χρονης.

Εντοπίστηκε ο άνδρας της 46χρονης από το Κουκάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος μετά τη δολοφονία πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, όπου και φέρεται να έπεσε στη θάλασσα, ενώ εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Τα στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς προς την εκδοχή να είναι ο 55χρονος που δολοφόνησε την 46χρονη είναι δύο: Από τη μια το γεγονός ότι, κατά πληροφορίες, πριν τη δολοφονία είχε σημειωθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι και από την άλλη το ότι τους ειδοποίησε ο γιος της 46χρονης.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο γιος της άτυχης γυναίκας ήταν αυτός που λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ενημέρωσε Άμεση Δράση και ΕΚΑΒ ότι η μητέρα του είχε τραυματιστεί βαρύτατα.

Κολυμβήτρια έχασε της αισθήσεις της και βυθιζόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Δραματικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη, όταν η Αμερικανίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που εκτελούσε το πρόγραμμά της στην πισίνα (δείτε εδώ τα σημερινά 24/6 κρούσματα κορωνοϊού).

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ανίτα Άλβαρεζ, έχασε τις αισθήσεις ενώ διαγωνιζόταν στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Αμέσως μετά χρειάστηκε άμεση παρέμβαση της προπονήτριάς της προκειμένου να βγει τελικά στην επιφάνεια και να ανακτήσει τις αισθήσεις της, και όπως φαίνεται τα γρήγορα αντανακλαστικά της ήταν και εκείνα που έσωσαν την κοπέλα.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές που βρίσκονταν στο σημείο τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες με την κολυμβήτρια να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο.