Σύγκρουση ταχύπλοων στην Ανάβυσο - Έτσι έγινε το ατύχημα στα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά

Το συμβάν έγινε γνωστό νωρίς το πρωί

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σύγκρουση ταχύπλοων στην Ανάβυσο - Έτσι έγινε το ατύχημα στα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά

Νωρίς το πρωί έγινε γνωστή η είδηση πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το «Γάμος αλά ελληνικά 3» έγινε ένα σοβαρό ατύχημα όταν δύο σκάφη με ηθοποιούς και τεχνικούς συγκρούστηκαν. Το ένα από τα δύο σκάφη τούμπαρε, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες και των δύο σκαφών να βρεθούν στο νερό και ένας εξ' αυτών να χρειαστεί διακομιδή στο νοσοκομείο.

Έτσι έγινε το ατύχημα στα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα με τα δύο σκάφη που συμμετείχαν στα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida έγινε ως εξής: Στο ένα ταχύπλοο επέβαιναν οκτώ τεχνικοί της ταινίας της Νίας Βαρντάλος και στο ένα σκάφος κομπάρσοι και ηθοποιοί.

Το σενάριο προέβλεπε τα δύο ταχύπλοα να διασταυρώνονταν για να ληφθεί το το πλάνο που ήθελαν. Ωστόσο, από λάθος χειρισμό του χειριστή του σκάφους στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί και οι κομπάρσοι προσέκρουσε πίσω δεξιά σε αυτό των τεχνικών. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν, όπως προαναφέρθηκε κάποιοι από τους επιβαίνοντες να πέσουν στη θάλασσα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν για βοήθεια επτά σκάφη που βρίσκονταν εκεί για ασφάλεια.

Λίγα λόγια για την ταινία...

H Νία Βαρντάλος, η οποία εκτός από το σενάριο θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας, θέλει να παραμείνει αληθινή στις ρίζες της και στις ρίζες της οικογένειας Portokalos για τον λόγο αυτό τοποθετεί την πλοκή της ταινίας στην Ελλάδα. Ενώ τώρα που η παραγωγή έχει ξεκινήσει, μπορούμε σύντομα να ελπίζουμε για περισσότερο backstage υλικό από τα γυρίσματα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για την υπόθεση «Γάμου αλα Ελληνικά 3», οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη για να δούμε αν το νέο φιλμ θα εστιάζει στον γάμο της Paris (Elena Kampouris), με την Toula και τον Ian να προσπαθούν να κρατήσουν υπό έλεγχο την οικογένεια καθώς διοργανώνουν τον γάμο της κόρης τους. Η νέα ταινία, ωστόσο, αναμένεται να είναι χωρίς αμφιβολία ένα συναρπαστικό, συναισθηματικό νέο κεφάλαιο για την οικογένεια Portokalos που όλοι αγαπήσαμε.