«Δεν μπορώ να μιλήσω πουθενά» - Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη

Οι διάλογοι μεταξύ τους τους τελευταίους μήνες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορώ να μιλήσω πουθενά» - Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη

Μετά την τηλεφωνική τους συνομιλία, το Φως στο Τούνελ έβγαλε στο φως το βράδυ της Παρασκευής 24/5 και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η Αγγελική Νικολούλη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη

Φεβρουάριος

Ρούλα: Καλημέρα. Με καλέσατε εσείς χθες από το γραφείο σας;

Αγγελική: Κάτι ήθελα, αλλά το βρήκα. Αυτό που λένε για τον φόνο που έκανε ο παππούς σου. Ισχύει ότι σκότωσε την γιαγιά σου;

Ρούλα: Ναι, ισχύει.

Αγγελική: Ο πατέρας του πατέρα σου;

Ρούλα: Ναι. Δε θεωρώ όμως, ότι αυτό σχετίζεται με τη δική μας περίπτωση κάπου, παρά μόνο για εκείνους που πάνε να συνδυάσουν, να αποδειχτούμε οικογένεια με δολοφονικό DNA.

Αγγελική: Συμφωνώ.

Ρούλα: Περιμένω με ενδιαφέρον το βράδυ την εκπομπή για να δω τον μάρτυρα που ήταν τη τελευταία στιγμή της Τζωρτζίνας μαζί μου, χωρίς να τον δω εγώ… (εννοώντας τη μάρτυρα από το διπλανό θάλαμο του νοσοκομείου)

Μάρτιος

Αγγελική: Ρούλα, γράφεις κάπου για την μπέμπα, «η τελευταία σου φωτογραφία όταν έφυγες…» Υπάρχει φωτογραφία του μωρού;

Ρούλα: Ναι, υπάρχει. Το βράδυ πριν φύγει, δύο-τρεις φωτογραφίες.

Αγγελική: Μήπως τράβηξες και βίντεο;

Ρούλα: Ναι, έχω…

Αγγελική: Μπορείς να μου το στείλεις;

Ρούλα: Ναι.

Μάρτιος

Ρούλα: Καλησπέρα. Τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε επειδή δε θυμάμαι, τί θα βγει σήμερα από μένα, από αυτά που σας έλεγα, για το θέμα των καμερών στο νοσοκομείο;

14 ημέρες πριν τη σύλληψή της

Ρούλα: Καλησπέρα, είδα τις κλήσεις σας. Δεν μπορώ να μιλήσω πουθενά πλέον γιατί έρχεται η κατάθεσή μου. Επίσης, εσείς μου είπατε ότι δεν έχετε κάποια άλλα στοιχεία να βγάλετε στην εκπομπή και εγώ άλλα βλέπω τώρα…

Αγγελική: Αφού προέκυψαν από την έρευνα, να μην τα βγάλω;

Ρούλα: Α! Οκ…

Τα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη στο τελευταίο Φως στο Τούνελ για την Πάτρα

«Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με πιέζουν για να κλείσω, είναι και η τελευταία εκπομπή ας μην τους χαλάσω το χατίρι. Λέμε, φίλοι μου, ότι είναι η τελευταία εκπομπή, ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέμε το καληνύχτα και το καλό καλοκαίρι και θα ανταμώσουμε πάλι εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA από το φθινόπωρο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας εδώ στο κανάλι, τον κ. Μαρινάκη, στον διευθυντή προγράμματος, τον κ. Σούσουλα, στα πολύ καλά παιδιά της παραγωγής και όλους πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Μια πολύ μεγάλη και καλή οικογένεια εδώ.

Βέβαια το πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξέρετε που το φυλάω πάντα. Σε εσάς τους τηλεθεατές. Σε εσάς που 27 ολόκληρα χρόνια μας στηρίζετε, μας βοηθάτε και προχωράμε την έρευνα μας για να φωτίζεται το σκοτάδι, να έχουμε την αλήθεια, να έχουμε δικαιοσύνη και να παίρνουν οι οικογένειες τις απαντήσεις σε όλα τα δράματα τους.

Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά να μην ξαναζήσουμε τέτοια ιστορία σαν αυτή με τα τρίτα παιδάκια στην Πάτρα. Θα ήθελα να κλείσω με αυτό το παιδάκι που μέσα από τον τάφο του όντως μίλησε για να δικαιωθούν και τα άλλα αδελφάκια του. Εκεί ψηλά που είναι τα τρία αγγελάκια. Τα τρία αγγελάκια που ζωγράφισε η Τζωρτζίνα. Να σας καληνυχτίσω, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο και να κλείσουμε με αυτό το παιδί», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία φαίνεται πως έχει πια απηυδήσει πια με την υπόθεση της Πάτρας.