Αυτός είναι ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - Το twitter αποκάλυψε το πρόσωπό του

Οι φωτογραφίες και όσα ξέρουμε για αυτόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - Το twitter αποκάλυψε το πρόσωπό του

Οι αποκαλύψεις για την Τραγωδία στην Πάτρα συνεχίζονται με ραγδαίους ρυθμούς, αφού το ένα πόρισμα βγαίνει πίσω από το άλλο, οδηγώντας μας σιγά σιγά προς τη λύση της υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα έχουν κληθεί να καταθέσουν στις αρχές δέκα συγγενείς των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, ενώ και ο ίδιος ο πατέρας των τριών κοριτσιών δηλώνει ποια βέβαιος για την ενοχή της πρώην συζύγου του στο θάνατο της Τζωρτζίνας. Ένας από τους συγγενείς που έχει καταθέσει και έχει κάνει δηλώσεις πολλές φορές, είναι ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, Γιώργος, όμως απ' ότι φαίνεται όπως και ο γιος του δεν γίνεται πιστευτός από την κοινή γνώμη.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης βρέθηκε και αυτός στο ανακριτικό σκαμνί από το ειδικό κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με σκοπό να καταθέσει ότι γνωρίζει σχετικά με το θάνατο των εγγονών του και να μπορέσει να προσφέρει έστω και το παραμικρό στοιχείο που θα ρίξει φως στην υπόθεση. Μάλιστα κατά την κατάθεση γνωρίζουμε που του τέθηκε μια πολύ κρίσιμη ερώτηση, που έγινε και στους υπόλοιπους συγγενείς. Το twitter πάντως δεν τον άφησε στο απυρόβλητο, αφού λογαριασμός δημοσίευσε φωτογραφίες του, κατηγορώντας τον για συμμέτοχο.

Αυτός είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης, πατέρας του Μάνου

Το μόνο που γνωρίζουμε για τον ίδιο είναι ότι υπήρξε προπονητής σε ομάδα της Αχαίας. όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Μάλιστα την αγάπη του για τη στρογγυλή θέα φαίνεται να κληρονόμησε και ο γιος του Μάνος.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, πατέρας του Μάνου

Συντετριμμένος ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα - «Δεν το χωράει το μυαλό μας»

Συντετριμμένος δήλωσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, λίγες ώρες μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας που παραδόθηκε στις Αρχές από τους δύο ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 στη Ρένα Κουβελιώτη χωρίς όμως να επιθυμεί να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα. Αναφορικά με το αποτέλεσμα του πορίσματος για την 3,5 ετών Μαλένα και την 7 μηνών Ίριδα, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν το χωράει το μυαλό μας. Δεν ξέρετε τι περνάμε όλο αυτόν τον καιρό, ούτε υποψιάζεστε. Υποφέρουμε… Ελάτε στη θέση μας… Έχουμε χάσει το νου μας. Θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας και εμείς όταν έρθει η ώρα. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία. Ξέρετε πόσα απειλητικά μηνύματα διαβάζω στα social;».