Φωτιά στη Ροδόπη - Απειλεί με τις φλόγες της αγροτοδασική έκταση

Οι τελευταίες πληροφορίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φωτιά στη Ροδόπη - Απειλεί με τις φλόγες της αγροτοδασική έκταση

Αρκετές ήταν οι φωτιές που ξέσπασαν την Τρίτη 28/6, καθώς μετά από την φωτιά που ξέσπασε σε φυλακή της Κρήτης, συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά, που ξέσπασε Ξυλαγανή Ροδόπης. Στο σημείο έσπευσαν 33 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 υδροφόρα οχήματα ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν γίνει γνωστές, η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Παράλληλα, σύμφωνα με το thestival.gr, κλήθηκαν να συνδράμουν με ρίψεις νερού από αέρος δύο αεροσκάφη της πυροσβεστικής.

Συνελήφθη ο 20χρονος που έβαζε κόντρες με τον φίλο του - Αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι την Τρίτη 28/6, και στέρησε τη ζωή από έναν 18χρονο, ο οποίος έβαζε κόντρες με τον κολλητό του μέχρι που έγινε το μοιραίο. Ο 20χρονος φίλος του, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, ενώ σε λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Ο συλληφθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Πλέον, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.