Θύμιος Μπουγάς: Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα πριν το ατύχημα - Η μοναδική του φωτογραφία

Το μόνο στιγμιότυπο που έχουμε πριν την παραμόρφωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμιος Μπουγάς: Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα πριν το ατύχημα - Η μοναδική του φωτογραφία

Η πονεμένη ιστορία του Θύμιου Μπουγά συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο τον τελευταίο μήνα, αφού όπως έγινε γνωστό ο άνθρωπος αυτός από τον Πύργο Ηλείας, ήταν για καιρό θύμα bullying από διάφορους επιτήδειους της γειτονιάς, που μετά το ατύχημα που είχε και προκάλεσε παραμόρφωση στο πρόσωπό του, του έκαναν τη ζωή αβίωτη. Από βρισιές και σωματική βία, μέχρι και επιθέσεις στο ίδιο του το σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να εξαφανιστεί για μέρες, ευτυχώς με αίσιο τέλος.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εύρεσή του από τις αστυνομικές αρχές, όπως είπε, παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, εκείνος δήλωσε πως βρισκόταν σε ένα ακατοίκητο σπίτι στον Πύργο Ηλείας, εφοδιασμένος με τα απαραίτητα τρόφιμα και επιχειρώντας να ξεφύγει από τους τραμπούκους που του δημιουργούσαν προβλήματα. Μάλιστα ενημερώθηκε και από το δήμαρχο για τη βοήθεια που θα του παρέχουν.

Η φωτογραφία του Θύμιου Μπουγά πριν το ατύχημα - Δεν θα τον αναγνωρίζατε

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία του πριν το αυτοκινητιστικό ατύχημα που του προκάλεσε την παραμόρφωση στο πρόσωπο.

Η μοναδική φωτογραφία του Θύμιου Μπουγά πριν το ατύχημα

«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη...» -''Έσφαξε'' με το γάντι εκείνους που του επιτέθηκαν πριν την εξαφάνιση του

Το βράδυ της Παρασκευής 24/6 ο Θύμιος μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για αυτόν.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα» είπε ο Θύμιος και τόνισε πως βλέπει πως η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο.

Όσον αφορά τα άτομα που του επιτέθηκαν λίγο πριν την εξαφάνιση του, ο Θύμιος Μπουγάς ανέφερε: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Αν τους δω στο δρόμο, δεν θα τους πω τίποτα»