Πάτρα: «Στην προσπάθειά να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα...» - Στο φως το πόρισμα της ψυχολόγου της Ρούλας

«Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Στην προσπάθειά να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα...» - Στο φως το πόρισμα της ψυχολόγου της Ρούλας

Στην τελική ευθεία δείχνουν όλα τα στοιχεία πως έχει μπει η υπόθεση της Πάτρας, καθώς μετά την είδηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ήδη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, κλήθηκε να καταθέσει ως βασική ύποπτη και στην δολοφονία των άλλων δύο της παιδιών, τα οποία βρήκαν ασφυκτικό σύμφωνα με τα πορίσματα θάνατο.

Έπειτα από ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη, είναι άκρως αποκαλυπτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα των 54 σελίδων από την Δέσποινα Σαβόγλου για την 33χρονη.

Τι ανέφερε η ψυχολόγος για τη μητέρα των τριών κοριτσιών, άκρως αποκαλυπτική είναι η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έπειτα από διάλογο που είχε μαζί της μέσα στις φυλακές.

Όσα αναφέρει η ψυχολόγος για τη Ρούλα

Όπως τονίζει, η 33χρονη πέφτει σε αντιφάσεις, στερείται συναισθήματος και η αφήγησή της φαίνεται να μην είναι αληθής και γίνεται αντιληπτό πως οι σκέψεις της γυρνούν συνέχεια γύρω από τον Μάνο Δασκαλάκη κατασκευάζοντας αντιζηλίες.

«Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είναι φανερό, ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες.

Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβανόμαστε ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνται να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες. Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Καταθέτει σήμερα 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Σύμφωνα με την εκπομπή Live news, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, θα λάβει αντίγραφο της δικογραφίας και πιθανότατα θα απολογηθεί μέσω υπομνήματος.

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα έδειξε ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα και την Ίριδα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να το αμφισβητεί. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της στην εκπομπή, η 33χρονη βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους των δύο παιδιών.