Πάτρα: Στο φως όλη η έκθεση των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα - Τι βρέθηκε στο τάμπλετ του ενός παιδιού

Στοιχεία που "καίνε" την μητέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Στο φως όλη η έκθεση των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα - Τι βρέθηκε στο τάμπλετ του ενός παιδιού

Τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις γύρω από την Πάτρα τρέχουν και δεν έχουν τελειωμό, μιας και μετά την κλήση που έλαβε η Ρούλα για να καταθέσει, αυτή τη φορά όχι για την Τζωρτζίνα αλλά για την Μαλένα και την Ίριδα μιας και πλέον σύμφωνα με τις Αρχές είναι η νο1 ύποπτη και για αυτούς τους θανάτους.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” την Παρασκευή 1/7 δόθηκε στην δημοσιότητα όλη η έκθεση των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα , που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Αναλυτικά η έκθεση των ιατροδικαστών για την υπόθεση της Πάτρας

Η έρευνα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα κατέληξε στο πόρισμα του ασφυκτικού θανάτου για τη Μαλένα και την Ίριδα. Στο τρεισήμισι μηνών κοριτσάκι έγινε φραγμός με το χέρι στη μύτη και το στόμα, ενώ στο 6 μηνών βρέφος βρέθηκαν κακώσεις στην περιοχή του στόματος ενώ βρισκόταν ακόμη εν ζωή με ένα πανάκι γεμάτο αίμα που βρέθηκε στην κούνια.

Η Μαλένα έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, όταν ήταν τρεισήμισι ετών από ηπατική ανεπάρκεια και λευχαιμία, όπως είχε καταγραφεί. Είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και ο οργανισμός της ανταποκρινόταν στην αγωγή, ήταν ευδιάθετη και έτοιμη να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Με βάση τα λεγόμενα της μητέρας το παιδί εμφάνισε ξαφνικά στον ύπνο του δυσχέρεια στην αναπνοή ξύπνησε και πριν προλάβει να ειδοποιήσει τους γιατρούς, απεβίωσε. Στο τάμπλετ της αδικοχαμένης Μαλένας εντοπίστηκαν 27 αναζητήσεις αναισθητικών ουσιών σε ένα διάστημα δύο μηνών οι οποίες φυσικά δεν είχαν αναφερθεί από την ίδια.

Ράκος ψυχολογικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού

Το πρωί της Παρασκευής (1/7) ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφορικά με την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως: «Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο.

Σε ό,τι αφορά τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά πως δεν το έκανε για την δημοσιότητα. «Ήταν εγκατεστημένοι εκπρόσωποι του Τύπου έξω από το σπίτι της» προσέθεσε. «Η κατηγορούμενη στο ερώτημα “πώς έφυγαν” τα παιδιά της, δίνει την απάντηση που της έδωσαν οι γιατροί που τα εξέτασαν και οι ιατροδικαστές».