Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Μετά την κλήση για ανωμοτί κατάθεση

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί
Ενημέρωση 30.06.2022 18:58
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Την Πέμπτη 30/6 ομάδα του Ανθρωποκτονιών βρέθηκε στον Κορυδαλλό, προκειμένου να συναντήσει στο κελί της την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου και να της επιδώσουν κλήση για ανωμοτί κατάθεση μετά το πόρισμα που εκδόθηκε για τους θανάτους, Μαλένας και Ίριδας.

Τι ζήτησε η Πισπιρίγκου από την ομάδα του Ανθρωποκτωνιών

Η 33χρονη θεωρείται ως μοναδική ύποπτη για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει να αρνείται την ανάμειξή της στους θανάτους των παιδιών της και παράλληλα αναμένεται να αμφισβητήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια, το οποίο αναφέρθει ότι οι θάνατοι των δύο κοριτσιών προέρχονται από ασφυξία από εξωγενή παράγοντα, διορίζοντας τεχνικό σύμβουλο.

«Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δυο παιδιά» - Έτσι απάντησε η Πισπιρίγκου όταν κλήθηκε να καταθέσει

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, και συγκλονισμένο βρίσκεται το πανελλήνιο που παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη ανάσα! Σήμερα, Πέμπτη 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να καταθέσει για τους θανάτους των άλλων δύο της παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ ήδη κατηγορείται για την Τζωρτζίνα.

Μετά την ειδοποίηση από τους συνηγόρους της για τις τελευταίες εξελίξεις, μέσα σε πέντε ημέρες η 33χρονη θα πρέπει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα κατηγορείται ενώ το πιθανότερο είναι να καταθέσει γραπτώς, όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές.

«Η κλήση ήρθε σήμερα το μεσημέρι. Περιμένουμε να λάβουμε αντίγραφο του φακέλου της δικογραφίας. Η πρώτη της κουβέντα ήταν "Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δύο παιδιά". Αρνείται την πράξη», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Έκτακτη εισαγγελική έρευνα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: «Στην προσπάθειά να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα...» - Στο φως το πόρισμα της ψυχολόγου της Ρούλας

Share