Έρχεται αυτή τη Δευτέρα 4/7 - Χαμός στους διαδρόμους των Lidl

«Ουρές» στα ταμεία με τις προσφορές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρχεται αυτή τη Δευτέρα 4/7 - Χαμός στους διαδρόμους των Lidl

Μετά από την σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl (δείτε εδώ τι συνέβη), κάθε εβδομάδα συνεχίζουν να βγάζουν διάφορες προσφορές οι οποίες είναι αρκετά οικονομικές για τις αγορές των καταναλωτών τους. Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο η γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ βάζει εκπτώσεις σε πολλά από τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι.

Οι προσφορές της Δευτέρας 4/7 στα Lidl

Αύριο λοιπόν, Δευτέρα 4/7 σε όλα τα καταστήματα των των Lidl, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βγει κρεατικά, φρούτα και λαχανικά μισοτιμής.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα.

Προσφορές στα Lidl

Lidl - Προσφορές
Προσφορές από τα Lidl
Lidl - Προσφορές
Προσφορές στα Lidl

Σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl Ελλάς

Με πρωταγωνιστές εργαζομένους από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία σε όλη την Ελλάδα, η νέα καμπάνια της Lidl Ελλάς, για την οποία και έβγαλαν ανακοίνωση μέσα από την διαδικτυακή τους σελίδας, την ώρα που οι προσφορές σε όλα τα καταστήματα τους τρέχουν.

Η Lidl Ελλάς, μέσα από τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια, καλεί το κοινό να ανακαλύψει μια δεμένη ομάδα που εργάζεται μαζί, εξελίσσεται μαζί και ξεπερνά τον εαυτό της, μαζί. Είναι μια δυναμική ομάδα που πολλές φορές θα τη δείτε απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια.

Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία εξασφαλίζει για τους περισσότερους από 6.500 ανθρώπους της ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται για να νιώθουν και να είναι καλά. Ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον που τους παρέχει όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Και της το ανταποδίδουν κάθε μέρα με τον καλύτερό τους εαυτό.

Lidl καμπάνια ανακοίνωση

Η βάση της επικοινωνίας αποτελεί μια τηλεοπτική παραγωγή που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους της Lidl Ελλάς, για τους ανθρώπους της Lidl Ελλάς. Όλοι οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες είναι εργαζόμενοι από τα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τα γραφεία, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη επικοινωνία αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως έχουμε την μεγάλη μας ομάδα στο επίκεντρο των δράσεών μας. Εργαζόμαστε με αφοσίωση και επιμονή, ώστε να παρέχουμε ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον με απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης για κάθε έναν και κάθε μία.»

TAGS