Κρήτη: Άγριο φονικό στην Μεγαλόνησο - 42χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κρήτη: Άγριο φονικό στην Μεγαλόνησο - 42χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Μετά την καταγγελία 14χρονης από την Θεσσαλονίκη, άλλο ένα δυσάρεστο έως τραγικό συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κρήτη όταν 42χρονος άνδρας στο κέντρο του Ηρακλείου τραυμάτισε θανάσιμα με τη μητέρα του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά.

Απίστευτο φονικό στην Κρήτη

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος, την τραυμάτισε θανάσιμα με ξύλινο αντικείμενο, και παρότι στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες προσπαθούσαν τελείως μάταια να επαναφέρουν την άτυχη γυναίκα. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 42χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ πληροφορίες δείχνουν πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Θεσσαλονίκη: Μητέρα βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα από τον γιο της

Την Τετάρτη 6/7 έγινε γνωστό ένα ακόμα σχετικό φρικιαστικό γεγονός αυτή τη φορά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο γιος μιας 75χρονης τη βρήκε νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της το μεσημέρι της Τρίτης 5/7.

Μάλιστα η γυναίκα φορούσε τα ρούχα της ήταν σε προχωρημένη σήψη γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση της αστυνομίας σύμφωνα με την οποία πρόκειται για δολοφονία η οποία είχε σημειωθεί πριν από πέντε ημέρες.

Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση δράστης της δολοφονίας είναι ο 50χρονος δεύτερος γιος της άτυχης 79χρονης ο οποίος την χτύπησε με «νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα».

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον γιο της 79χρονης που τη βρήκε νεκρή αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 50χρονο για τον οποίο ο εισαγγελέας έκρινε απαραίτητο τον εγκλεισμό του και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες του thestival.gr ο 50χρονος δράστης δεν θυμόταν απολύτως τίποτα για το έγκλημα που διέπραξε. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκαν μαχαίρια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ