Τραγωδία Πάτρα: Στη φόρα απίστευτα μηνύματα της Πισπιρίγκου προς το Μάνο λίγες ώρες πριν την κατάθεσή της

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Στη φόρα απίστευτα μηνύματα της Πισπιρίγκου προς το Μάνο λίγες ώρες πριν την κατάθεσή της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που συγκλονίζει το πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες. Μετά τις δηλώσεις του γιατρού της Τζωρτζίνας σε εκπομπή στο twitter, όπου υποστήριξε πως είχε ενημερώσει τον Δασκαλάκη ότι πιθανά ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά και έριξε βολές για τη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου, νέα μηνύματα αποκαλύφθηκαν που ρίχνουν νέο λάδι στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 13/7 στις 12.00 αναμένεται να κατατεθεί και η έγγραφη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, στην οποία όπως ενημέρωσε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος υπεράσπισής της Όθωνας Παπαδόπουλος, θα υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε πιθανές εγκληματικές ενέργειες που αφορούν τις κόρες της ενώ αναμένει κιόλας επίσημη ενημέρωση από το πόρισμα του θανάτου της.

Τα μηνύματα της Πισπιρίγκου προς τον Δασκαλάκη που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του γιατρού

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το pelop.gr, η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Οι ισχυρισμοί του γιατρού Ηλιάδη σχετικά με τους χειρισμούς των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Νέα στοιχεία έφερε στο φως ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης σχετικά με τους γονείς του άτυχου κοριτσιού και την αντιμετώπισή τους πριν και μετά την ασφυξία της. Και ενώ όλο και περισσότερα στοιχεία γύρω από τους θανάτους των μικρών κοριτσιών έρχονται στο φως, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να αρνείται κάθε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας από μέρους της.

Δήλωσε λοιπόν ο Ανδρέας Ηλιάδης:

«Η ανακοπή της μικρής Τζωρτζίνας μας δυστυχώς θα είχε φέρει ήδη το τέλος της. Σίγουρα εμείς παλεύουμε μέχρι τέλους αλλά, ξέραμε πάρα πολύ καλά ότι αυτά που θα βλέπαμε θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα και δύσκολα διαχειρίσιμα.
«Όταν μάλιστα ως γιατροί είμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε το ιστορικό των δύο περιστατικών πραγματικά η δική μας η ομάδα έμεινε εμβρόντητη. Δηλαδή δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι υπήρχαν δύο τέτοιου είδους αιτιολογίες θανάτων οι οποίες δεν στοιχειοθετούνταν με τίποτα και μας δυσκόλευε τρομερά στο να διαχειριστούμε την περίπτωση της Τζωρτζίνας», είπε αρχικά ο γιατρός.

Και συνέχισε:
«Όταν είχα απευθυνθεί στην ψυχιατρική κλινική δεν εισακούστηκα δεν ξέρω γιατί έκλεισε εκείνη η πόρτα που νομίζω. Να σας πω ότι τον Απρίλη του 21 ανοίξαμε αυτή την πόρτα. Αυτή η πόρτα με το που άνοιξε είχε ήδη κλείσει, γιατί έγινε και μια ενέργεια που κατά τη γνώμη μου καθ' όλα λανθασμένη, ότι το κατάλαβε πολύ νωρίς η οικογένεια την επομένη ήρθαν οι γονείς της Τζωρτζίνας και μου είπαν ότι δεν επιθυμούν να επαναληφθεί το ραντεβού το συγκεκριμένο».

Αποκάλυψε για τους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου:
«Μετά από πολύωρες συζητήσεις που έκανα με τον συγκεκριμένο εκτός από την μητέρα, έκανα και πολύωρες συζητήσεις με τον πατέρα και γνώριζε πολλά πράγματα. Και να σας πω ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας δεν με προσέγγισε ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή. Δεν το επιδίωξε αντίθετα με παραπλάνησαν σε μια ψεύτικη εικόνα με τα περίφημα SMS και τις συζητήσεις, με κοροιδεύανε και κοροιδεύανε και την εντατική.

Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να τον καταλάβω η μητέρα επικοινώνησε μαζί μου την ώρα της ανακοπής του παιδιού της και μου ανακοίνωσε ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Της είπα σταμάτα και άφησε τους γιατρούς να κάνουν της δουλειά τους και μετά με πήρε και ένα δεύτερο τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε το θάνατο», έκλεισε ο γιατρός.