''Ο δολοφόνος του παιδιού μου ΕΞΩ;;;'' - Ξεσπά η μητέρα της Μυρτούς της Πάρου στο άκουσμα ότι ο βιαστής της ζήτησε αποφυλάκιση

''Μου είναι αδιανόητο, εξωφρενικό, παράλογο...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ο δολοφόνος του παιδιού μου ΕΞΩ;;;'' - Ξεσπά η μητέρα της Μυρτούς της Πάρου στο άκουσμα ότι ο βιαστής της ζήτησε αποφυλάκιση

Η Μαρία Κοτρώτσου, μητέρα της άτυχης Μυρτούς, που βιάστηκε το 2012 και έμεινε τετραπληγική κατά τις διακοπές της στην Πάρο, ξέσπασε άγρια με μια ανάρτηση στο Facebook, όταν πληροφορήθηκε ότι ο άνθρωπος που βίασε και χτύπησε την κόρη της με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένη, έκανε αίτημα αποφυλάκισης υπό όρους.

Η γυναίκα είναι δίπλα στο παιδί της από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει ασπίδα για εκείνη φροντίζοντας να της παρέχει ότι δικαιούται και χρειάζεται, παρά την αδιαφορία του κράτους. Η κατάσταση της Μυρτούς είναι πολύ σοβαρή και συχνά χρειάζεται να νοσηλεύεται σε κλινικές που απαιτούν μεγάλα ποσά, για αυτό και η ίδια είχε απευθύνει έκκληση πριν λίγο καιρό να βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να νοσηλευτεί το παιδί της στη Γερμανία.

Η αντίδραση της Μαρίας Κοτρώτσου μετά την είδηση ότι ο Βακάς έκανε αίτηση αποφυλάκισης

Στην ανάρτηση της στο Facebook η μητέρα της 25χρονης σήμερα Μυρτούς, ξεσπά όταν θυμάται πως από την μια στιγμή στην άλλη το παιδί της βρέθηκε με 16 κατάγματα στο κεφάλι, βιασμένο σε σώμα και ψυχή.

ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ ΘΥΜΟΣ

Μου είναι αδιανόητο εξωφρενικό παράλογο εφιαλτικό και αδυνατώ να το δεχθώ:

Ο δολοφόνος του παιδιού μου ΕΞΩ????

Ποια δικαιοσύνη υπάρχει σ αυτόν τον τόπο που ζούμε?

Ποιος δικάζει?

ποιος επιβάλει ποινές?

Οι δικαστές? Όχι βέβαια!!!

Τι νόημα έχει η ύπαρξη νόμων και η τήρηση τους?

Από ποιους πρώτα απ' όλα...

από τους νομοταγείς; ήσυχους ανθρώπους που δεν κάνουν κακό?

Η από τα κάθε είδους καθάρματα αδιακρίτως φυλής και χρώματος που σκοτώνουν βιάζουν ληστεύουν ανύποπτους αθώους πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτε;

Η φριχτή κατάθεση του Αχμέτ Βακάς για την κακοποίηση της Μυρτούς

Ο ένοχος για τον βιασμό και την βιαiοπραγία σε βάρος της κοπέλας είχε δηλώσει στην κατάθεσή του:

«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα -βάρους πέντε κιλών- πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα… Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου, στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό. Την ακινητοποίησα και της το πήρα.

Όμως εκείνη κουνιότανε και άρχισα στην αρχή να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα. Της έβγαλα το παντελόνι και το μαγιώ και την κακοποίησα. Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα με τα ρούχα της! Της είχα βγάλει το παντελόνι και το μαγιώ και τα πέταξα μακριά για να μην τρέξει γρήγορα και ζητήσει βοήθεια. Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την κτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου…»