Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης

Θλίψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης

Απέραντη θλίψη και πόνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ύστερα από τον θάνατο του Κώστα Γεράκη, έγινε γνωστό πως και ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης έφυγε από τη ζωή.

Ο ίδιος νοσηλευόταν εδώ και δυο εβδομάδες στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, αλλά έχασε τη μάχη για τη ζωή και την είδηση ανακοίνωσε στο Facebook η Σου Κύρκου, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία από τα πρώτα τους βήματα στην μουσική σκηνή, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7.

Ο Περικλής Περάκης ήταν κορυφαίος, ιδιαίτερα κατά τη δεκαετία του ’70, όπου ερμήνευε τραγούδια όπως το «Απονιά» σε μουσική Στέλιου Σωτηρίου και στίχους Καλλιόπης Μαρμαρινού, το «Ποιος να το πίστευε» των ίδιων δημιουργών κ.ά.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Περικλή Περάκη

«Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει», έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό.

Περικλής Περάκης

Από την άλλη, το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος σε ανάρτησή του σημείωσε: «ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕΡΑΚΗΣ... Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΚΛΗ... Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο 23-7-2022 και ώρα 10.30 πμ στο κοιμητήριο Ζωγράφου».

Περικλής Περάκης - Ένωση Τραγουδιστών