Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο - Γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο - Γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Απέραντη θλίψη σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο του εξωτερικού, καθώς μετά τον χαμό του Jack Knight, έγινε γνωστή η είδηση πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σόνκα Ντουκουρέ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Νάσβιλ του Τενεσί την Παρασκευή 22/7, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνε με τις πρώτες πληροφορίες, ένα από τα παιδιά της 44χρονης την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και έτρεξε αμέσως να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. Παρόλα αυτά, κατά τα λεγόμενα των αστυνομικών, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, αν και τα αίτια του θανάτου αναμένεται να αναδειχνθούν από την έκθεση του ιατροδικαστή.

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σόνκα Ντουκορέ

Ο δήμαρχος του Νάσβιλ, ο Τζον Κούπερ, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Twitter τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της, επισημαίνοντας πως είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Φρισκ στην πόλη που αποτελούσε το «σπίτι» της, όπως την αποκαλούσε εδώ και πολλά χρόνια.

Η ίδια έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη βιογραφική ταινία «Έλβις» υποδυόμενη την «Μπιγκ Μάμα» Θόρντον, που ήταν και το πρώτο της κινηματογραφικό εγχείρημα.