Σοκ στο Hollywood - Πέθανε το ανερχόμενο αστέρι του Netflix Jack Knight στα 28 του

H οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ στο Hollywood - Πέθανε το ανερχόμενο αστέρι του Netflix Jack Knight στα 28 του

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο ηθοποιός του Netflix και συγγραφέας Jack Knight έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης 14/7 στο Λος Άντζελες. Η οικογένειά του, η οποία επιβεβαίωσε την τραγική είδηση, δεν έδωσε στη δημοσιότητα την αιτία του θανάτου ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους.

Eίναι ο τρίτος ηθοποιός του Netflix που χάνει τη ζωή του μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είχε προηγηθεί πριν από ένα μήνα το τραγικό δυστύχημα που είχαν δύο ηθοποιοί του The Chosen κοντά στο χώρο των γυρισμάτων με αποτέλεσμα να αποβιώσουν.

Λίγα λόγια για τον σταρ του Netflix Jack Knight

Ο ξαφνικός θάνατος του Νάιτ ξάφνιασε το Χόλιγουντ. Ήταν ένας ανερχόμενος σταρ ο οποίο σε τόσο νεαρή ηλικία, «έχτισε» ήδη όνομα στη stand-up κοινότητα. Ήταν μάλιστα συγγραφέας της επιτυχίας «Big Mouth» και δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του DeVon. Έχει επίσης πιστωθεί ως συγγραφέας για την επιτυχημένη εκπομπή του ABC Black-ish. Πιο πρόσφατα, ο Νάιτ συνδημιούργησε το «Peacock’s Bust Down», όπου και πρωταγωνίστησε. Έπαιξε τέλος, δίπλα στους Κρις Ρεντ, Σαμ Τζέι και Λάνγκστον Κέρμαν. Η κωμική σειρά ήταν μόλις στην πρώτη της σεζόν, κάνοντας πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Οι συνάδελφοί του για τον χαμό του

Το Comedy Central ανέβασε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: «Ο Τζακ Νάιτ ήταν ένας "υστερικός" και ειλικρινής κωμικός. Θα μας λείψει πάρα πολύ».

Το «Bust Down» και η Universal Television του «Peacock» έκανα μια κοινή δήλωση στο Hollywood Reporter, στην οποία έγραφαν: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατό του. Ήταν ένας λαμπρός κωμικός, οραματιστής και καλλιτέχνης και είμαστε όλοι τυχεροί που ζήσαμε το μεγαλείο του. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα του Τζακ κατά τη διάρκεια αυτής της θλιβερής στιγμής».

Ο κωμικός Έντι Ντέλα Σιέπε αποκάλεσε τον Knight «ένα θαύμα» σε ένα αφιέρωμα ανάρτηση στο Twitter. «Ένα απίστευτο ταλέντο και πάνω από όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος» πρόσθεσε.