Θάνος Πλεύρης: Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι παρευρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με κορωνοϊό

Η απάντηση δεν άργησε από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θάνος Πλεύρης: Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι παρευρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με κορωνοϊό

Σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε σήμερα το πρωί 26/7 ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» καθώς κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ότι παρευρέθηκε την Κυριακή στο Προεδρικό Μέγαρο χωρίς μάσκα, ενώ δεν είχαν ολοκληρωθεί οι μέρες της καραντίνας του. Όπως ήταν φυσικό άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω του εκπροσώπου τύπου Νάσου Ηλιόπουλου παρέθεσαν στοιχεία για να τον διαψεύσουν.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή 24/7 στο Προεδρικό Μέγαρο έλαβε χώρα η γιορτή για την 48η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πολλοί πολιτικοί αλλά και δημόσια πρόσωπα παρευρέθηκαν, ωστόσο ξεχώρισαν παρασκηνιακά θέματα, όπως ο άνδρας που εμφανίστηκε με σαγιονάρες, που σήκωσε αντιδράσεις, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια είναι διακεκριμένος μουσικός.

Οι δηλώσεις του Πλεύρη για τον Τσίπρα και η απάντηση από τον Νάσο Ηλιόπουλο

Ο Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» κατηγόρησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα ότι αδιαφόρησε για το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και έσπασε την καραντίνα για να παρευρεθεί στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την κυβέρνηση και την ίδια ώρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται στο Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να έχει ολοκληρώσει το πενθήμερο

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε στις 20 Ιουλίου ότι βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό, αφού νόσησαν και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και ο μεγάλος τους γιος.

Στη συνέχεια στον αέρα της εκπομπής ο Νάσος Ηλιόπουλος παρουσίασε το αρνητικό PCR test του Αλέξη Τσίπρα.