Μητροκτονία Θεσσαλονίκη: Φρικιαστική αποκάλυψη - Είχε βιάσει τη μητέρα του πριν το φόνο

Με βάση τα ιατροδικαστικά ευρήματα και τις καταθέσεις

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μητροκτονία Θεσσαλονίκη: Φρικιαστική αποκάλυψη - Είχε βιάσει τη μητέρα του πριν το φόνο

Ολοένα και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της μητροκτονίας στη Θεσσαλονίκη από τον 58χρονο γιό της. Η τελευταία αποκάλυψη όμως που έγινε γνωστή ξεπερνάει κατά πολύ κάθε φαντασία, αφού ο μητροκτόνος είχε βιάσει κατ' επανάληψη την 88χρονη γυναίκα, προτού τη δολοφονήσει για ασήμαντη αφορμή.

Όπως μαθεύτηκε, κίνητρο του 58χρονου ήταν μια μείζονος σημασίας αφορμή, το γεγονός δηλαδή ότι η μητέρα του δεν δέχτηκε να του φέρει ένα ποτήρι νερό. Εκείνος τη χτύπησε και την έπνιξε με αποτέλεσμα τον μαρτυρικό της θάνατο. Οι γείτονες της μητέρας και του γιου, όπως και ο γιατρός που παρακολούθησε τον κατηγορούμενο επιβεβαιώνουν ότι αντιμετωπίζει βαρύτατα ψυχιατρικά προβλήματα.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη - Ο 58χρονος την βίασε και τη σκότωσε

Αντιμέτωπος και με την πράξη του βιασμού της ηλικιωμένης μητέρας του βρίσκεται ο 59χρονος, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος -με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Με βάση τα ιατροδικαστικά ευρήματα, αλλά και καταθέσεις που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, φαίνεται να προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος προέβη κατ' επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας και γι' αυτό τον λόγο ασκήθηκε σε βάρος του επιπλέον ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολούθηση.

Κατά πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα, εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα περιγράφει και κακώσεις από πράξεις βιασμού, οι οποίες προσδιορίζονται χρονικά πριν από την τέλεση της ανθρωποκτονίας και συγκεκριμένα «από λίγες ώρες μέχρι κάποια 24ωρα πριν τη δολοφονία».

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: THESTIVAL.GR

«Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα και....» - Οι δηλώσεις του αδερφού του δράστη

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινότητα του Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης από την άγρια δολοφονία μίας 84χρονης από τον 59χρονο γιο της. Το πτώμα της εντόπισε ο άλλος γιος της και αδερφός του δράστη, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομίας. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε πως ο δράστης είχε προαναγγείλει το φρικτό έγκλημα, ενώ είχε απειλήσει και τον ίδιο.

Διαβάστε στο Athensmagzine.gr